Reistebrij

Het voorbije jaar gingen we massaal op (her)ontdekking in eigen land. Pasar vroeg een aantal reisbloggers naar hun favoriete plekjes in eigen land. Vandaag: Reistebrij

Glenn is 29 jaar oud en woont in het Waasland. In zijn vrije tijd naast zijn fulltime job reist hij de wereld rond en die avonturen deelt hij graag op zijn blog.

Wat moet je weten over www.reistebrij.be

Sinds 2016 trekt Glenn de wereld rond en op zijn blog reistebrij wil hij die verhalen delen. De naam komt van het typische Vlaamse dessert en nu staat het voor een hele brij aan reizen. In het begin van zijn blog wou hij vooral in basic citytripsteden (zoals Parijs of Berlijn bv) ook de niet-toeristische plekken in beeld brengen. Een jaar later ging de blog nog wat ruimer en zocht hij ook naar verscholen plekjes in eigen land of onze buurlanden. Ook verre en avontuurlijke reizen zoals bv Thailand en Vietnam zijn nu te vinden op zijn blog. In zijn reisverhalen is naast avontuur ook plaats voor cultuur, natuur en eten.

Waar ging hij al naartoe en naar waar wil hij nog

Hij heeft voor zijn blog al naar zo’n 30 landen gereisd, maar waar hij zeker nog naartoe wil is Canada en Australië.

Liefde voor Limburg en Nederland

Glenn gaat in ons land het liefst naar Limburg, hij vindt dat je er geweldig kan ontspannen in alle rust en het uitzicht van Terhills bij Maasmechelen vindt hij geweldig. Vlakbij zijn eigen deur ontdekte hij de schoonheid van Scheldeland, een volgens hem prachtige streek langs de Schelde met heel wat mooie natuur én wandel- en fietsroutes. Hij schreef zelfs mee aan een vakantieboek voor deze regio. Je kan dit gratis bestellen via de Scheldeland-website. Dichtbij in het buitenland is Nederland zijn absolute favoriet. Hij vindt dat onze noorderburen heel wat leuke steden en prachtige nationale parken hebben waar je echt kunt wegdromen. Zijn favoriete activiteit in Nederland is wadlopen op de bodem van de zee, dat vindt hij heerlijk!