Slapen onder de sterren

1 minuut leestijd

Met roomservice, een spa en een parkeerdienst kom je hoogstens aan vijf sterren. Als je onder de sterren slaapt, krijg je er duizenden! In een boomhut die uitkijkt over het Noorse Hardangerfjord, bijvoorbeeld.

actua
  • Uitstappen en vakanties

Of op een vlot dat dobbert in de haven van Kopenhagen, in een strandkorf met zicht op de Duitse Oostzeekust, een calvadosvat tussen Normandische appelboomgaarden of in een iglo onder de machtige Matterhorn.

In Slapen onder de sterren vind je meer dan 200 wildkampeerplekken, hutten en campings in Europa. Soms op een afgelegen en ongerepte plek, soms in een architectonisch hoogstandje, soms gewoon heel erg leuk.

Voor elk wat wil(d)s dus. Maar wat ze allemaal gemeen hebben, is de garantie dat je er meer sterren zal zien dan in het meest luxueuze hotel in de stad.

Slapen onder de sterren van Lonely Planet is uitgegeven door Kosmos Uitgevers en kost € 25,99.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer