Sterrenhotel op wielen

1 minuut leestijd

Nog een conceptcar op Düsseldorf: de Vision Venture van Hymer. Oftewel: een luxueus sterrenhotel op wielen.

actua
  • Kamperen
  • Kamperen met de motorhome

Als wij je zeggen dat de Vision Venture de nieuwe Mercedes Sprinter als basis kreeg, dan denk jij misschien aan een buscamper. Maar tjonge, zeg niet zomaar ‘buscamper’ tegen dit vernuftige minihuis. Van de cabine herken je enkel nog de deuren en de grill.

Het elektrisch hefdak huisvest je slaapplaats, waar je naartoe kan via een echte (!) trap. In die trap zit het keukenblok verwerkt. De achterklep van de camper functioneert als een balkon, en yes: er is een uittrekbare elektrische barbecue.

Relaxen doe je in een heuse lounge waar gigantische raampartijen het licht laten binnenstromen. Daarnaast noteren we wielkasten die 3D-geprint zijn en is de lak infrarood-reflecterend zodat de temperatuur beter gemonitord kan worden en zodoende energie wordt bespaard.

www.hymer.com

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer