Minivakanties in het Brugse Ommeland

1 minuut leestijd

Nee, je hoeft niet te wachten tot de volgende grote vakantie om eens helemaal weg te zijn. Een tussendoortje doet soms ook wonderen en dicht bij huis kan ook voelen als ver van alles.

actua
  • Uitstappen en vakanties
  • Wandelen

Neem nu het Brugse Ommeland. Twee dagen stappen door de haast onaangeroerde landschappen van wandelnetwerk Velden en Meersen en je voelt je een ander mens. En wist je dat er rond Brugge meer dan honderd kastelen staan? Als glamour en nostalgie jouw ding zijn, dan cruise je van kasteel naar kasteel in een gehuurde Fiat 500.

Ben je eerder toe aan even helemaal niets? Dan kan je gaan bosbaden in de Vagevuurbossen: diep in- en uitademen, de bomen zien, ruiken, voelen en horen en de natuur helemaal laten inwerken op je lichaam en geest. Zin in zo’n minivakantie? Download op www.brugseommeland.be het gratis vakantiegidsje en laat je inspireren door de negen minivakanties met maxi-effect.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer