Stroomopwaarts of stroomafwaarts?

1 minuut leestijd

Alle afleveringen van Reizen Waes al gezien? Nood aan wat weidse panorama’s, fijne wetenswaardigheden of inspiratie voor de dag dat de wereld weer groter wordt dan wat je te zien krijgt door het raam of je scherm? Dan is het tijd om te gaan gluren bij de buren, meer bepaald bij de Nederlandse Publieke Omroep.

actua
  • Uitstappen en vakanties

Tussen de bijna 20.000 programma’s die je er kan bekijken zitten ook enkele fijne reisdocumentaires.

In Langs de Rijn volg je in vijf afleveringen de auteur van een boek over de rivier die samen met acteur Huub Stapel van de bron in Zwitserland tot de monding bij Hoek van Holland reist.

Fotograaf Ruben Terlou maakt de omgekeerde beweging maar dan op de Yangtze. Hij vaart de volle 6.300 kilometer van Shanghai naar Shangri-La en meert in aflevering drie ook aan in Wuhan, een stad die ondertussen niet meer zo onbekend in de oren klinkt.

www.npostart.nl

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer