Treinbestemming: onvergetelijk

1 minuut leestijd

De luxe om nergens heen te gaan, terwijl je tegelijk overal heen gaat. Op de eerste rij zitten als Vietnamese dorpen ontwaken of als de zon ondergaat in de Australische outback. Deel zijn van een bont gezelschap dat door toeval met elkaar verbonden is…

actua
  • Uitstappen en vakanties

Monisha Rajesh is om al die redenen – en nog veel meer - zot op reizen met de trein. Ze spoorde meer dan een jaar door Europa, Azië en Noord-Amerika en beschrijft in Epische treinreizen meer dan veertig denderende routes.

Swingen op de Jazz Night Express tussen Rotterdam en Berlijn, je haren laten wapperen in de openluchtwagon van Le Petit Train Jaune in de Pyreneeën, of curry eten op een luxetrein tussen Kuala Lumpur en Bangkok: elk van de routes is een garantie op een onvergetelijk avontuur.

Epische treinreizen van Kosmos Uitgevers kost € 45.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer