Triootje Westhoek: drie dagen wandelplezier in de Westhoek

1 minuut leestijd

In het najaar van 2020 staken de diensten voor Toerisme van Ieper, Heuvelland en Poperinge de koppen bijeen om een meerdaagse wandeltocht uit te werken voor de Westhoek.

actua
  • Wandelen

Onder de noemer ‘Triootje Westhoek’ kreeg dit project de voorbije maanden vorm.

Er werd een gevarieerde wandelroute uitgewerkt van 80 km, langs historische plaatsen in Ieper, over de bosrijke wandelpaden van Heuvelland en flanerend langs de hopvelden van Poperinge. Elke etappe heeft zijn eigen specificaties en schoonheid. Aan afwisseling dus geen gebrek tijdens deze wandeltocht.

De route wordt voorgesteld in drie suggestie-etappes, maar het staat wandelaars vrij de tocht naar eigen indeling en tempo af te leggen. De logies die op het parcours liggen, zijn terug te vinden op www.triootjewesthoek.be, alsook extra tips voor onderweg of opties om de tocht langer of korter te maken.

De route is bepijld en kan eenvoudig gevolgd worden, er zijn eveneens GPX-bestanden ter beschikking.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer