Vlaanderen fietst

1 minuut leestijd

‘Het beste van Vlaanderen met de fiets’: dat is wat de icoonfietsroutes beloven. Elk van de negen langeafstandspaden verbindt de mooiste stukjes binnen een thema.

actua
  • Fietsen

Voor de citytripper is er de Kunststedenroute, wie z’n kuiten wil voelen gaat voor de Heuvelroute, en wie niet kan kiezen, vertrekt voor de volledige Vlaanderenroute. De routes zijn bewegwijzerd, maar nu is er ook een gids uit die helpt bij de keuze en de voorbereiding.

Behalve de moeilijkheidsgraad, het hoogteprofiel en station bij het startpunt, krijg je ook foto’s en uitleg over de plekken waar je onderweg halt kan houden. Want als je een icoonroute rijdt, is het fietsen geen doel, maar de mooiste manier om te genieten van onze tuinen en duinen, meren en veren, valleien, abdijen en brouwerijen.

Gids voor de Vlaamse icoonfietsroutes is uitgegeven bij Lannoo en kost € 22,99.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer