Voordelig Treinstappen met het winterticket van de NMBS

1 minuut leestijd

Niets zo duurzaam als reizen met de trein. De Treinstappers van de Grote Routepaden zijn dagwandelingen langs de mooiste GR-paden, en zoals de naam al zegt: je kan met het openbaar vervoer naar het startpunt. Op het einde van de route ben je weer bij een station.

 

actua
  • Wandelen

Dankzij het Winter Promo Ticket kan je nog tot en met 8 januari supervoordelig gaan treinstappen. Met het Winter Promo Ticket kan je elke dag van de week reizen tegen 50% korting.

Grote Routepaden bracht intussen 3 gidsjes op de markt met Treinstappers. Het zijn stuk voor stuk pareltjes die je inwijden in de verschillende Vlaamse GR’s. In de gidsjes krijg je ook tips voor leuke bezienswaardigheden en horeca onderweg.  

De gidsjes zijn te koop via de website van Grote Routepaden. Wie genoeg heeft aan een gpx-bestand kan de treinstapper ook gewoon downloaden via de website.

De lengte van de Treinstappers varieert van 18 tot 27 km. Met de verkortingsmogelijkheden zijn de wandelingen echter ook ideaal voor gezinnen met kinderen.

Naast de officiële treinstappers zijn er nog tientallen andere wandelroutes tussen treinstations. In de Facebookgroep wandelen tussen treinstations (GR of andere lussen) worden heel wat routes uitgewisseld.

Lees hier een reportage over de treinstapper tussen Gontrode en Munkzwalm.

 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer