wandel.lust

2 minuten leestijd

Het voorbije jaar gingen we massaal op (her)ontdekking in eigen land. Pasar vroeg een aantal reisbloggers naar hun favoriete plekjes in eigen land. Vandaag: wandel.lust

Op de Instagrampagina wandel.lust staan foto’s van wandelingen van een gezinnetje van drie uit West-Vlaanderen.

Wat je moet weten over instagram.com/wandel.lust:

Op hun Instagramaccount kunnen volgers hun wandelingen volgen en zo inspiratie opdoen om zelf de natuur in te trekken. In elke post geven ze informatie over de startplaats, de te volgen bordjes en of de wandeling buggyproof is of niet. Je kan in hun gidsen ook hun favoriete wandelingen per streek terugvinden.

Waar waren ze en gaan ze nog naartoe?

In het buitenland hiken ze het liefst in de bergen: Oostenrijk, de Spaanse Pyreneeën, Slovenië en Luxemburg kunnen ze inmiddels al afvinken. Hier in België doen ze vooral wandelweekends. ‘We bezochten al veel mooie plekjes, maar er is zeker nog genoeg te ontdekken. Op onze to do-lijst van dit jaar staat de wandelchallenge van de Vlaamse Ardennen en een leuke treinstapper. In de toekomst zouden we heel graag eens een GR-route over meerdere dagen willen stappen.’

De favorieten: Luxemburg en Heuvelland

Voor een meerdaagse trektocht behoren de Müllerthaltrail en Lee Trail in Groothertogdom Luxemburg tot hun favorieten. In eigen land verkiezen ze het Heuvelland, ‘erg dichtbij en omdat er veel natuur is, prachtige uitzichten en wandelpaden die helemaal ons ding zijn’.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer