Zilver voor het Lam Gods

1 minuut leestijd

Vorig jaar opende het bezoekerscentrum in Sint-Baafs. Na de enthousiaste reacties van het publiek is er nu ook internationale erkenning voor de Gentse topattractie.

actua
  • Uitstappen en vakanties

Op de Museums + Heritage Awards ging het zilver in de categorie International Exhibition of the Year naar de immersieve museale ervaring in de kathedraal.

Het meesterwerk van Van Eyck is op zich al een hoogtepunt, maar dankzij een tablet en een Augmented Reality-bril is de beleving nog indrukwekkender geworden.

Je kan kiezen voor een familietoer, een standaardtoer of voluit gaan voor de master of detail. Allemaal geven ze je even het gevoel dat je op de eerste rij staat bij de bouw van de kathedraal en in het atelier van de Vlaamse meester.

www.sintbaafskathedraal.be

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer