Camperdelen voor huurder en verhuurder (i.s.m. Goboony)

Benieuwd of reizen met de motorhome iets voor jou is? Huur dan nu via Pasar en Goboony een motorhome van een particulier. Of heb je zelf een motorhome en wil je makkelijk iets bijverdienen, verhuur dan jouw motorhome in de periodes dat je hem zelf niet gebruikt.  

Kamperen wordt steeds populairder. Vooral de motorhomemarkt groeit zienderogen. Om meer mensen de vrijheid van een motorhome te laten ervaren, sloot Pasar Kamperen een strategische samenwerking af met camperdeelplatform Goboony. 

Jouw voordeel als Pasar-lid: 50 euro korting op de huurprijs. (Let wel: de korting is enkel geldig bij het boeken van de camper, niet achteraf.)

Surf naar deze website en ontdek het aanbod...

Gebruik tijdens het boeken de actiecode 'Pasargoboony'.  

Verzekerde huurinkomst voor jou als verhuurder

Goboony begeleidt verhuurders met de verzekering, belastingen en alle praktische zaken die bij het verhuren komen kijken. In de zomer van 2017 waren de campers voor 90% volboekt. Wie beslist om te verhuren, is dus verzekerd van huurinkomsten. Verhuurders verdienen gemiddeld zo’n € 5.000 per jaar bij. Doordat de verzekering wat extra kosten met zich meebrengt, heeft Goboony recent een zekerheidsplan ontwikkeld. Zo zijn verhuurders verzekerd van een minimum omzet. Zo niet, krijgen ze het verschil terugbetaald.