Camping Key Europe: de meest complete kampeerkaart van Europa

De CKE-kaart geeft je tot 20% korting op 2.250 kwaliteitscampings in heel Europa, ook tijdens het hoogseizoen. De kaart werkt bovendien echt als een sleutel. Op de camping kan je snel en gemakkelijk inchecken*, zonder je identiteitskaart te tonen. Als CKE-kaarthouder ben je ook automatisch verzekerd voor zowel ongevallen op de camping als de medische kosten achteraf. De verzekering geldt voor het hele gezin. 

Pasar-leden betalen slechts 12,95 euro voor hun Camping Key Europe kaart.
Ben je geen lid, dan betaal je 15,95 euro.

*Om confidialiteitsredenen registreren sommige campings in Zweden hun bezoekers via een app (en liever niet via de CKE-kaart). Een camping die dat vraagt, informeert je ter plaatse welke (gratis) app je moet downloaden om je met je CKE-kaart via deze weg te registreren.

Vind je CKE-camping in de ANWB Campinggids

In de ANWB Campinggids worden 4.000 campings opgenomen die door onafhankelijke ANWB-inspecteurs beoordeeld zijn met 3 of meer sterren. Dit zijn campings waar je als kampeerder met een gerust hart naartoe kan, de campings staan voor een bepaalde kwaliteit. In de gids zie je ook duidelijk op welke van deze campings je CKE-korting krijgt. 

Pasar-leden betalen slechts 15,95 euro voor de ANWB campinggids.
Ben je geen lid, dan betaal je 17,95 euro.

CKE-kaart én ANWB-gids

Bestel de CKE-kaart en de ANWB-gids samen en geniet van een mooie korting. 

Als lid van Pasar betaal je slechts 26,95 euro voor dit pakket.

Legitimatiebewijs: vlot inchecken op de camping

Camping Key Europe is je vervangend legitimatiebewijs, je hoeft je identiteitskaart niet meer af te geven. Inchecken gaat voortaan snel en gemakkelijk, want op de kampeerkaart staan al jouw gegevens.

Camping Key in Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië,…
Daar kan de campingeigenaar je toch nog naar een aanvullende legitimatie vragen. Dit is verplicht door de (plaatselijke) overheden. 

Camping Key is geldig als kampeerkaart in Scandinavië
Alle campings in Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken waar voorheen de Camping Card Scandinavia verplicht was, accepteren voortaan Camping Key .

Gratis ongevallenverzekering

Verlies en schadeverzekering
Met de campingcard bent u verzekerd tegen ongevallen die kunnen voorkomen op campings, caravan- en campercampings, in hotels en in vakantiehuizen.

Geldig in heel Europa
De verzekering biedt dekking in heel Europa en tevens in Marokko en Turkije, op voorwaarde dat de gast een geldige Camping Key heeft en het een commerciële camping is.

Dekking voor het hele gezin
De verzekering dekt jou als houder van de CKE-kaart en je gezin plus tot en met drie kinderen onder de 18 jaar oud.

Verzekeringsvoorwaarden

De verzekering biedt subsidiaire dekking, wat inhoudt dat al bestaande verzekeringen eerst moeten worden aangesproken. Het ongeval moet hebben plaatsgevonden op het kampeerterrein en dient te zijn aangegeven bij de campinghouder of iemand in een vergelijkbare positie, die de leiding moet nemen bij de afhandeling van het ongeval.

Lees de volledige verzekeringsvoorwaarden. 

Download het schadeformulier. 

Gratis handige online zoekfunctie

Bekijk alle campings waar jij als CKE-abonnee korting krijgt op je smartphone.

  • Surf naar www.anwbcamping.nl.
  • Kies in het menu rechtsboven ‘Thema’s’.
  • Klik vervolgens op ‘Camping Key Europe’.
  • Zoek jouw favoriete camping, sorteer campings op basis van jouw zoekfilters, boek onmiddellijk online,…  

CKE-kaart kwijt? Vraag een duplicaat aan

Ben je je CKE-kaart kwijt? Vraag een duplicaat aan. Stuur een mailtje met je gegevens (naam, adres, identiteitskaartnummer, geboorteplaats, geboortedatum en evt. je Pasar-lidnummer) naar kamperen@pasar.be. Voor 5,95 euro bezorgen we je een nieuwe kaart.