Publi-redactioneel artikel

Camping in de kijker:
Federatie van Campings van de autonome regio Valencia

Federatie van Campings van de autonome regio van Valencia
 1. Dankzij het milde klimaat 365 dagen per jaar open
 2. Ze bieden alle soorten van accommodaties aan
 3. Bieden vele kwaliteitsdiensten aan voor uw comfort

De autonome regio Valencia heeft uitstekende verbindingen met de rest van Spanje via land, zee en lucht, en de belangrijkste steden hebben luchthavens die hun verbinden met de grootste Europese steden. Bovendien beschikt de autonome regio Valencia over een aanzienlijk netwerk van eersteklas campings, zowel in het binnenland als aan de kust. De campings van de autonome regio Valencia, verdeeld over de drie provincies (Castellón, Valencia en Alicante), zowel aan de kust als in het binnenland, behoren tot de topcampings van Europa wat betreft hun voorzieningen en diensten. Onze campings hebben voor elk wat wils, van kleinere campings tot grote resorts. 

Ligging

De autonome regio Valencia is een van de belangrijkste toeristische bestemmingen in Spanje en Europa. Prachtige stranden met meer dan 500 km overwegend fijn goudkleurig zand en een kalme zee. Er zijn ook bergachtige streken op enkele kilometers landinwaarts, met door het netwerk van natuurparken beschermde gebieden waar u kunt genieten van de natuur, aan plattelandstoerisme kunt doen of sporten kunt beoefenen zoals wandelen, vogels kijken, klimmen of raften. Een perfecte bestemming om op elk moment van het jaar met de auto of camper te bezoeken en te verblijven in het netwerk van eersteklas campings met allerlei faciliteiten en diensten van hoge kwaliteit. Gastronomie is een andere grote attractie van de autonome regio Valencia: het is een van de beste voorbeelden van het mediterrane dieet dat door de UNESCO is uitgeroepen tot immaterieel erfgoed van de mensheid. Met een rijk cultureel en historisch erfgoed. De bevolking heeft een open en gastvrij karakter, zowel in de grote steden als in de kleine dorpen.

Accommodatie en faciliteiten

Dankzij het zachte klimaat zijn de campings in de autonome regio Valencia het hele jaar geopend. Ze bieden alle soorten accommodatie (standplaatsen voor motorhomes en campers, bungalows, blokhutten, kampeerterreinen, enz.), eersteklas voorzieningen (zwembaden, verwarmde zwembaden, sportterreinen, fitnesszalen, sauna, spa, bibliotheek) en diensten (standplaatsen voor campers, wasmachines, restaurants, supermarkten, animatie, activiteiten, enz.). Op de meeste campings zijn huisdieren in een deel van de accommodatie welkom en sommige zijn nationaal en internationaal erkend, geaccrediteerd door toeristische kwaliteitskeurmerken.

Algemene info

 • Aantal kampeerplaatsen
  78
 • Aantal camperplaatsen
  0
 • Aantal verhuuraccommodaties
  0
 • Aantal seizoensplaatsen (vaste plaatsen)
  0
 • Oppervlakte weide voor tenten
  0 m²
 • Totale oppervlakte
  0 m²
 • Afstand tot Brussel
  1680 km
 • Toegankelijk voor mensen met een beperking
  Ja
 • Honden toegelaten
  Ja

Faciliteiten

gratis wifi
Ja
Restaurant
Ja
Winkel
Ja
Wassalon
Ja
Broodservice
Ja
Camper service punt
Ja

Sport en ontspanning

Zwembad
Ja
Sportveld
Ja
Speeltuin
Ja
Kinderbad spraypark
Ja
Kinder­animatie
Ja
Fiets­verhuur
Ja

In de omgeving

Afstand tot dorp
xx
Afstand tot historische site
xx
Tot open­baar vervoer
xx
Afstand tot wandel­routes
xx
Afstand tot fietsroutes
xx
Afstand tot de zee
xx

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

 • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
 • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
 • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
 • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
 • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!