Camping Key Europe: de meest complete kampeerkaart van Europa

cke 2024

De CKE-kaart geeft je tot 20% korting op 2.250 kwaliteitscampings in heel Europa, ook tijdens het hoogseizoen. De kaart werkt bovendien echt als een sleutel. Op de camping kan je snel en gemakkelijk inchecken*, zonder je identiteitskaart te tonen. Als CKE-kaarthouder ben je ook automatisch verzekerd voor zowel ongevallen op de camping als de medische kosten achteraf. De verzekering geldt voor het hele gezin.

Pasar-leden betalen slechts 12,95 euro voor hun Camping Key Europe kaart.
Ben je geen lid, dan betaal je 15,95 euro.

*Om confidialiteitsredenen registreren sommige campings in Zweden hun bezoekers via een app (en liever niet via de CKE-kaart). Een camping die dat vraagt, informeert je ter plaatse welke (gratis) app je moet downloaden om je met je CKE-kaart via deze weg te registreren.

Bestel je CKE-kaart

Vind je CKE-camping in de ANWB Campinggids

anwb campinggids

In de ANWB Campinggids worden 4.000 campings opgenomen die door onafhankelijke ANWB-inspecteurs beoordeeld zijn met 3 of meer sterren. Dit zijn campings waar je als kampeerder met een gerust hart naartoe kan, de campings staan voor een bepaalde kwaliteit. In de gids zie je ook duidelijk op welke van deze campings je CKE-korting krijgt. 

Pasar-leden betalen slechts 15,95 euro voor de ANWB campinggids.
Ben je geen lid, dan betaal je 17,95 euro.

Bestel je ANWB Campinggids

CKE-kaart én ANWB-gids

anwb cke

Bestel de CKE-kaart en de ANWB-gids samen en geniet van een mooie korting. 

Als lid van Pasar betaal je slechts 26,95 euro voor dit pakket.

Bestel je CKE-kaart én campinggids

CKE-kaart kwijt? Vraag een duplicaat aan

Ben je je CKE-kaart kwijt? Vraag een duplicaat aan. Stuur een mailtje met je gegevens (naam, adres, identiteitskaartnummer, geboorteplaats, geboortedatum en evt. je Pasar-lidnummer) naar kamperen@pasar.be. Voor 5,95 euro bezorgen we je een nieuwe kaart.