Welkom bij Pasar gps!

Wist je dat er bij Pasar maar liefst 8 gps-clubs bestaan? De vrijwilligers in deze clubs fietsen, wandelen of geocachen graag met hun gps of smartphone en organiseren jaarlijks tal van gps-cursussen en activiteiten.

 Iedereen is welkom!

Heb je  een vraag voor ons of heb je interesse om vrijwilliger te worden in één van onze GPS-clubs? Laat iets weten aan alain.segers@pasar.be

Onze GPS-afdelingen

pasar gps

Geocaches

Een overzicht van de geocaches van onze Pasar-clubs op geocaching.com.

Om de geocaches te kunnen raadplegen dient u te beschikken over minstens een gratis account bij geocaching.com of soms een betalende premium-account. 

Info:  KLIK HIER 

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Op donderdag 8 juli 2021 verscheen onze eerste Pasar gps-nieuwsbrief.!  Zo houden wij jou op de hoogte van de werking van onze 10 gps-clubs in Vlaanderen. Tevens voegen we er af en toe info aan toe over gps-toestellen, navigatie-apps voor de smartphone, enz. Info die we her en der oppikken of die we van onze gps-vrijwilligers ontvangen.  Kortom,  met onze gps-nieuwsbrief blijf je helemaal up-to-date als je gaat wandelen of fietsen met jouw gps-toestel of smartphone.

Hieronder vind je een overzicht van de verschenen gps-nieuwsbieven sinds 8 juli 2021. Veel leesplezier! 


Ontvang je ook graag onze gps-nieuwsbrief?  Schrijf je dan in via www.pasar.be/nieuwsbrief.  en vink 'Pasar gps' aan 

Je hoeft geen schrik te hebben dat we jouw mailbox zullen overladen met wekelijkse gps-nieuwsbrieven.  Ze zullen eerder sporadisch – in functie van de gevonden en aangebrachte info – verschijnen. En je kan je altijd uitschrijven.