Gps Kruisem

De GPS-club bestaat uit  enthousiaste vrijwilligers die een  gezamenlijke
interesse hebben voor GPS. Ze komen af en toe  samen om hun kennis en ervaring rond GPS te verruimen, te delen en om er samen op uit te trekken. 

Mogelijke activiteiten zijn wandelingen, fietstochten, geocaching, GPS-cursussen en workshops.

Wil je verder zelf tochten plannen en wandelen of fietsen in het buitenland op ongekend terrein dan is de GPS met het computerprogramma Basecamp het ideale hulpmiddel.

Heeft u een GPS of wil u er een aanschaffen, en zoek je hulp om wegwijs te raken in de wondere wereld van de satellietnavigatie, dan kan het aanbod bij de nieuwe GPS club, Pasar GPS Kruisem, u hierbij helpen.

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Kompas Camping

Vlaanderen

Govaka

Goboony

Corsendonk Hotels & Clubs

Campings in Vlaanderen