Gps Kruisem

Waar men vroeger bij outdoor-activiteiten (wandelen en fietsen) gebruik maakte van kaart en kompas, verandert dit nu heel snel naar oriëntatie met GPS of smartphone. Op websites die wandel- en fietsroutes aanbieden krijgt men tegenwoordig bijkomend een bestandje welke men kan laden in de GPS en ... hiermee is men klaar om op pad te gaan. Geen gedoe meer met kaarten. Ook de knooppuntennetwerken maken steeds meer gebruik van die technologie en evolueren naar virtuele knooppunten zonder genummerde paaltjes. Wil je verder zelf tochten plannen en wandelen of fietsen in het buitenland op ongekend terrein dan is de GPS met het computerprogramma Basecamp het ideale hulpmiddel.

Heeft u een GPS of wil u er een aanschaffen, en zoek je hulp om wegwijs te raken in de wondere wereld van de satellietnavigatie, dan kan het aanbod bij de nieuwe GPS club, Pasar GPS Kruisem, u hierbij helpen.

Onze activiteiten

Di 28 Mei 19 : Les GPS - Wandelingen en fietsroutes zoeken op internet en die laden in onze GPS/Smartphone

Workshop/Cursus
Wanneer vindt de activiteit plaats?
dinsdag 28 mei 2019 - 19:00
Georganiseerd door

In deze les leren we hoe we op het internet uitgeschreven wandelingen en fietstochten kunnen vinden. We vinden er naast de beschrijving ook veelal een bestand dat we kunnen laden in onze GPS of smartphone zodat we tijdens onze tocht geen kaart moeten meenemen.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Vlaanderen

Goboony

Campings in Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs

Kompas

Govaka

DVV verzekeringen