Gps Kruisem

Waar men vroeger bij outdoor-activiteiten (wandelen en fietsen) gebruik maakte van kaart en kompas, verandert dit nu heel snel naar oriëntatie met GPS of smartphone. Op websites die wandel- en fietsroutes aanbieden krijgt men tegenwoordig bijkomend een bestandje welke men kan laden in de GPS en ... hiermee is men klaar om op pad te gaan. Geen gedoe meer met kaarten. Ook de knooppuntennetwerken maken steeds meer gebruik van die technologie en evolueren naar virtuele knooppunten zonder genummerde paaltjes. Wil je verder zelf tochten plannen en wandelen of fietsen in het buitenland op ongekend terrein dan is de GPS met het computerprogramma Basecamp het ideale hulpmiddel.

Heeft u een GPS of wil u er een aanschaffen, en zoek je hulp om wegwijs te raken in de wondere wereld van de satellietnavigatie, dan kan het aanbod bij de nieuwe GPS club, Pasar GPS Kruisem, u hierbij helpen.

Onze activiteiten

Di 29 Jan 19 : Winter GPS wandeling in de prachtige omgeving van Wannegem

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
dinsdag 29 januari 2019 - 09:30
Georganiseerd door

Tijdens een begeleide wandeling van ongeveer 8 Km leren we werken met onze persoonlijke GPS: schakelen tussen spoor en route, zoeken van een waypoint, gebruik van de kompasfunctie en zoeken naar coördinaten.

Oefening baart kunst !

Za 23 Mar 2019 : Eerste lenteactiviteit - doorlopende GPS helpdesk en individuele GPS zoektocht

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zaterdag 23 maart 2019 - 09:30 tem 17:00
Georganiseerd door

Tussen 0930 Hr en 1400 Hr kan men starten voor een individuele GPS zoektocht van ongeveer 10 Km in de omgeving van Kruishoutem (gebruik van persoonlijke GPS).

Laden van data in GPS gebeurt ter plaatse.

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs

Goboony

DVV verzekeringen

Campings in Vlaanderen

Kompas

Govaka