Gps Kruisem

De GPS-club bestaat uit  enthousiaste vrijwilligers die een  gezamenlijke
interesse hebben voor GPS. Ze komen af en toe  samen om hun kennis en ervaring rond navigatie en GPS te verruimen, te delen en om er samen op uit te trekken. 

Mogelijke activiteiten zijn wandelingen, fietstochten, geocaching, GPS-cursussen en workshops over navigatieprogramma's.

Wil je verder zelf tochten plannen en wandelen of fietsen in het buitenland op ongekend terrein dan is de GPS of smartphone het ideale hulpmiddel. Programma's als RouteYou, OsmAnd, Basecamp, enz. zijn hiervoor grote hulpmiddelen.

Heeft u een GPS of wil u er een aanschaffen, en zoek je hulp om wegwijs te raken in de wondere wereld van de satellietnavigatie, dan kan het aanbod bij de nieuwe GPS club, Pasar GPS Kruisem, u hierbij helpen. Hulpprogramma's voor Garmin- en MIO-fietscomputers worden toegelicht.

Ook de smartphone biedt meer en meer mogelijkheden die we graag aan u uitleggen.

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Vlaanderen

Campings in Vlaanderen

Kompas Camping

Intersoc

Corsendonk Hotels & Clubs

Goboony