Gratis naar Mobicar

Gratis duoticket voor Pasar-leden

Wil je kennismaken met maar liefst 700 modellen caravans, motorhomes en vouwwagens en dat allemaal op één plek en in één dag tijdens Mobicar’19 van 3 tot en met 7 oktober 2019? Als Pasar-lid krijg je twee gratis tickets. Bestel je gratis tickets vooraf via de website van Mobicar (zie hieronder). Aan de kassa van Mobicar kan je die niet verkrijgen. Je krijgt gratis toegang tijdens de weekdagen van de beurs (dus donderdag 3, vrijdag 4 en maandag 7 oktober 2019) en € 3 korting tijdens het weekend..

  1. Surf naar www.mobicar.be
  2. Klik op het oranje ticket-pictogram en de ticketing-website van Brussels Expo verschijnt.
  3. Onder de titel TICKETSELECTIE, klik je op HEB JE EEN CODE?
    1. Voor een weekdagticket vul je daar je lidnummer ( eerste 6 cijfers PasarPas nummer) in.  Als je lidnummer met een 0 begint, laat je de 0 achterwege en vul je enkel de daaropvolgende 5 cijfers in.
    2. Voor een weekendticket vul je daar de code PASAR2019 in.
  4. Op het scherm verschijnt er nu de uitnodiging van Pasar, duidt nu aan of je 1 of 2 tickets wenst.
  5. Klik op volgende en rond je besteling af. Je ontvangt je gratis ticket(s) per mail. Print dit af en breng het mee naar de beurs. (aan de ingang wordt er niemand meer op vertoon van lidkaart gratis binnen gelaten)

Heb je toch problemen bij het  bestellen van je ticket, neem dan contact op met de ticketting-dienst van Brussels Expo via ticket@brussels-expo.be.