Kamperen met korting

 

Bij Pasar vinden we het belangrijk dat iedereen kan kamperen zonder zich zorgen te maken om het vakantiebudget. Met onderstaande producten en diensten kampeer jij met extra veel korting.

ACSI campinggidsen: campinginfo op maat 

Vind de camping of camperplaats die het best bij jou past met de ACSI Campinggidsen. De gidsen geven je complete, actuele en betrouwbare informatie over duizenden campings. In de gids vind je ook de CampingCard ACSI, een kortingkaart voor het laagseizoen waarmee je voor een vast laag tarief (12, 14, 16, 18, 20 euro per nacht) verblijft op meer dan 3300 deelnemende campings. Ook de ACSI-app, met hetzelfde overzicht in een handig smartphoneformaat, is inbegrepen.  

Als Pasar-lid krijg je de ACSI-gidsen tot 17% goedkoper. 

Camping Key Europe: de meest complete kampeerkaart van Europa

De CKE-kaart geeft je tot 20% korting op ruim 3.000 campings in heel Europa, ook tijdens het hoogseizoen. Op de camping kan je snel en gemakkelijk inchecken, zonder je identiteitskaart te tonen, omdat al je gegevens op de kaart staan. Als CKE-kaarthouder ben je ook automatisch verzekerd voor zowel ongevallen op de camping (schade aan derden) als de medische kosten achteraf (tot 3 jaar na het ongeval). De Camping Key Europe is ook dé kampeerkaart voor Scandinavië. 

Als Pasar-lid betaal je slechts 10,95 euro. Geen lid? Dan betaal je 13,95 euro. 

Kamperen op Kompas Camping Westende en Nieuwpoort

Pasar-leden zijn thuis op Kompas Camping. Beide campings bieden mooie, ruime kampeerplaatsen voor je tent, caravan of camper, kraaknet sanitair, schitterende speeltuinen en toffe kinderanimatie in het hoogseizoen. Kies je voor Kompas Camping Westende op 10 min. stappen van het strand? Of voor Kompas Camping Nieuwpoort aan het Spaarbekken, tussen kust en polders? Bij Kompas Camping zit je sowieso goed, het hele jaar door! 

Ben je Pasar-lid? Dan krijg je het jaar rond 5% korting op kampeerplaatsen én huuraccommodaties.

Ben je Pasar-lid en boek je een speciaal Pasar-arrangement? Dan krijg je 10% korting!

Boek snel en eenvoudig online via www.kompascamping.be Je betaalt dan geen reserveringskost (€ 12/dossier). Hoe krijg je korting in 2020? Met 'couponcode' PASAR krijg je 5% op de verblijfskost. Boek je een Pasar-arrangement? Dan is de korting 10% en automatisch verrekend. Bij aankomst wordt gecontroleerd of je recht hebt op Pasar-korting.