Pasar Limburg

Welkom op de webpagina van Pasar Limburg! In Limburg zijn 30 afdelingen van Pasar actief. De meeste Pasarafdelingen hebben een eigen afdelingswebsite. 

Elk weekend kan je wel ergens terecht voor een aangename wandeling, boeiende fietstocht, interessant bezoek, ... Iedereen kan deelnemen aan onze activiteiten!

 

 

Pasar Zomert

Een wandeling of fietstocht bij zonsondergang… zalig! Dat vonden ook de 6.500 deelnemers aan de Pasar Zomert-activiteiten vorig jaar. Daarom nemen enthousiaste vrijwilligers van Pasar je deze zomer opnieuw op sleeptouw om de meest verrassende plekjes in hun streek te ontdekken tijdens een avondwandeling of -fietstocht. Zo is er deze zomer elke avond wel ergens in Vlaanderen een fijne activiteit waarbij je kan aansluiten. 

Wonderlijk Lekker Limburg

Limburg is wonderlijk en Limburg is lekker. Er is niets mooier dan onze provincie te ontdekken via de activiteiten in kader van “Wonderlijk Lekker Limburg”. De organiserende Pasar afdelingen laten jullie in de bundeling van deze activiteiten immers kennis maken met hun kijk op het streekeigen erfgoed en hun streekproducten.

 

Schrijf nu in voor onze activiteit Wonderlijk Lekker Maasmechelen

Contacteer de coördinatoren van Pasar in Limburg

Partners