Wonderlijk Lekker Limburg

Limburg is wonderlijk en Limburg is lekker. Er is niets mooier dan onze provincie te ontdekken via de activiteiten in kader van “Wonderlijk Lekker Limburg”. De organiserende Pasar afdelingen laten jullie in de bundeling van deze activiteiten immers kennis maken met hun kijk op het streekeigen erfgoed en hun streekproducten.

Wandel, fiets of kampeer mee, bij Pasar ben je als genieter aan het juiste adres. En beleef al het moois in Limburg!

In deze brochure vind je allemaal recreatieve activiteiten. Overal kan je daarbij proeven van Limburgse lekkernijen. Meedoen wordt bovendien beloond. Net als vorig jaar organiseren we een tombola onder de deelnemers, die ook de wonderlijke apotheose in Maaseik op zondag 9 september bijwonen.

Hoe meer activiteiten je meedoet, hoe meer jouw naam in de urne voor de trekking terecht komt. Hoe meer kans je hebt om te winnen…

Onder de prijzen zitten een kampeerweekend op de Kompas-campings van Nieuwpoort of Westende, een overnachting bij Bed & Breakfasts, een cadeaumand of de streekproducten zelf, enzovoort…

Praktisch:

  • Inschrijven voor de activiteiten gebeurt meestal op de activiteit zelf; maar – let op! – bij sommigen is vooraf inschrijven gevraagd.

  • Als Pasarlid geniet je bij elke deelname van een ledenkorting. Lid worden kan via www.pasar.be/lidworden  of via de Pasar medewerkers tijdens de activiteiten.