Aalst

Ben je op zoek naar een leuke wandeling? Een culturele uitstap of bezoek? Een activiteit in groep?
Ons enthousiaste vrijwilligersteam heeft voor jou een variatie aan activiteiten op de agenda staan.
Onze doelstelling is activiteiten organiseren voor gezinnen met kinderen alsook grootouders die tevreden terugblikken naar een door hen deelgenomen activiteit.

Leuke tips voor deze zomer

Door het Corona-virus beleven we onze vrije tijd op een heel andere manier. Activiteiten worden hervat, maar het wordt een bijzondere zomer. En toch kunnen wij die zomer beleven op een bijzondere manier in de positieve zin, een beetje anders, maar zeker even verrassend.

Hieronder vind je alvast enkele bronnen met leuke tips om ten volle te genieten van je vakantie.

- Pasar verenigingen van Oost-Vlaanderen bieden je mooie wandelingen aan. Je vind ze op: www.pasar.be/bijzonderezomer . 
Info over onze Bijzonder zomer wandeltocht (ter vervanging van de Pasar Zomer wandeling die op 10 juli niet kan doorgaan) is ook te vinden onder onze activiteiten https://www.pasar.be/activiteit/wandelen/wandelen-langs-de-kluizen-naar-de-dender

https://www.pasar.be/activiteiten 

 

Enkel voor Pasar leden (info is door Pasar via email bezorgd aan de leden):
- Om onze leden te bedanken en nog meer op pad te kunnen laten gaan, heeft Pasar een bundel gemaakt van 45 Pasar-routes. Je kan ermee op wandel- of fietstocht in elke provincie van het land. Variatie troef!  Handig voor wie alles uit zijn staycation wil halen deze zomer.
- 50 leuke ideeën voor een vakantie in eigen land.

We wensen je alvast veel wandel- en fietsplezier!

Uitreiking gift aan BiJeVa op 3 februari 2018 te Ambarosa Aalst

Pasar Aalst steunt BiJeVa

Pasar Aalst steunt graag dit goede doel om ook kinderen van kansarme gezinnen te bereiken en kansen te bieden om te genieten van vrije tijd.

Dank aan iedereen die deelgenomen heeft aan onze 'Piet zoekt Sint' gezinswandeling op zondag 5 november 2017 die door deelname 1€ per persoon heeft bijgedragen.

 

Onze activiteiten

Kermis of feestelijkheid

In de kijker:

Pasar Aalst viert haar 6e verjaardag

Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 27 juni 2021 - 10:00 tem 16:00
Georganiseerd door

Pasar Aalst is officieel gestart op 30 juni 2015 en we hadden eerst gepland om ons 5 jaar bestaan te vieren op 21 juni 2020. Het Coronavirus heeft roet in het eten gegooid en dus kon dit niet doorgaan op die dag met als gevolg dat het feest een jaartje wordt uitgesteld. 

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Kompas Camping

Campings in Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs

Goboony

Vlaanderen

Govaka