Aalst

Ben je op zoek naar een leuke wandeling? Een culturele uitstap of bezoek? Een activiteit in groep?
Ons enthousiaste vrijwilligersteam heeft voor jou een variatie aan activiteiten op de agenda staan.
Onze doelstelling is activiteiten organiseren voor gezinnen met kinderen alsook grootouders die tevreden terugblikken naar een door hen deelgenomen activiteit.

Leuke tips voor deze zomer

Door het Corona-virus beleven we onze vrije tijd op een heel andere manier. Groepsactiviteiten worden uitgesteld, maar we geven de moed niet op. Onze activiteiten voor volgend jaar 2021 staan al gepland en vind je onder rubriek 'geplande activiteiten'.

Volgend op de 'Bijzondere Zomer' wandelingen die Pasar verenigingen van Oost-Vlaanderen je aanbood, vind je nu uitgestippelde wandelingen onder het thema 'Wondere Winter'. Je vind ze op: www.pasar.be/wondere-winter . Hiermee hopen we jullie te inspireren om te blijven wandelen met je eigen bubbel. Want bewegen houd je gezond.
Ook wij, Pasar Aalst, hebben een wandeling uitgestippeld die te vinden is onder de naam 'langs de Kluizen naar de Dender'. Deze wandeling is ook te vinden op Route-You.
Alvast bedankt om een reactie na te laten via Route-You of via onze facebookpagina of via email.

- Meer inspiratie vind je op https://www.pasar.be/vakantie-eigen-land-50-leuke-ideeen alsook op https://www.pasar.be/activiteiten 

Enkel voor Pasar leden (info is door Pasar via email bezorgd aan de leden):
- Om onze leden te bedanken en nog meer op pad te kunnen laten gaan, heeft Pasar een bundel gemaakt van 45 Pasar-routes. Je kan ermee op wandel- of fietstocht in elke provincie van het land. Variatie troef!  Handig voor wie alles uit zijn staycation wil halen deze zomer.

We wensen je alvast veel wandel- en fietsplezier!

Uitreiking gift aan BiJeVa op 3 februari 2018 te Ambarosa Aalst

Pasar Aalst steunt BiJeVa

Pasar Aalst steunt graag dit goede doel om ook kinderen van kansarme gezinnen te bereiken en kansen te bieden om te genieten van vrije tijd.

Dank aan iedereen die deelgenomen heeft aan onze 'Piet zoekt Sint' gezinswandeling op zondag 5 november 2017 die door deelname 1€ per persoon heeft bijgedragen.

 

Onze activiteiten

Kermis of feestelijkheid

In de kijker:

Pasar Aalst viert haar 6e verjaardag

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 27 juni 2021 - 10:00 tem 16:00
Georganiseerd door

Pasar Aalst is officieel gestart op 30 juni 2015 en we hadden eerst gepland om ons 5 jaar bestaan te vieren op 21 juni 2020. Het Coronavirus heeft roet in het eten gegooid en dus kon dit niet doorgaan op die dag met als gevolg dat het feest een jaartje wordt uitgesteld. 

Pasar Zomert avondwandeling

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 9 juli 2021 - 19:00
Georganiseerd door

Dit jaar verzorgen we een begeleide avondwandeling van ±8km in Gijzegem, deelgemeente van Aalst.
Bezienswaardigheden: Sint Martinuskerk, Mespel, recreatiedomein Dendergalm.
Na de wandeling kan nog gezellig nagepraat worden in de cafetaria.

Op wandel met de Paashaas

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
maandag 18 april 2022 - 14:00 tem 17:00
Georganiseerd door

Door de Coronacrisis kon deze activiteit niet doorgaan op 13 april 2020 en zal ook niet op 5 april 2021 doorgaan. Daardoor hebben we een nieuwe datum vastgelegd op 18 april 2022, Paasmaandag.

Daguitstap naar Pairi Daiza

Uitstappen en vakanties
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 24 april 2022 - 08:30 tem 19:30
Georganiseerd door

Door de Coronacrisis kon deze activiteit niet doorgaan op 25 april 2020 en zal ook niet op 18 april 2021 doorgaan. Daardoor hebben we een nieuwe datum vastgelegd op 24 april 2022.

Vertrek vanuit Aalst met luxe autocar naar Pairi Daiza.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Kompas Camping

Goboony

Campings in Vlaanderen

Vlaanderen

Govaka

Corsendonk Hotels & Clubs