Aartselaar

Onze afgelopen activiteiten

WAVERWOUD

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 7 augustus 2022 - 13:30
Georganiseerd door

Het mooie Waverwoud… In de vroege Middeleeuwen een woest gebied met dichte bossen, ontoegankelijke moerassen en open heideachtige stukken; vandaag enkele verspreide bosfragmenten en heide die dankzij aangepast beheer weer opduikt in de enkele open percelen.

Kooldries - Hoofsweer

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 3 juli 2022 - 13:30
Georganiseerd door

Kooldries-Hoofsweer is erg divers.  Je vindt er open water, struikgewas, bosjes, grasland en een stukje heide.  De oude kleiputten zijn een ooggetuige van de vroegere steenfabrieken.  Vandaag zijn ze gevuld met water en begroeid met bijzondere planten.  Vogels, libellen en amfibieën nemen de oude

GEOCACHING

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 8 mei 2022 - 13:30
Georganiseerd door

In 18 jaar tijd is geocaching uitgegroeid van een enkele verstopte container in de bossen van Oregon (USA) tot een wereldwijde game met jaarlijks meer dan 3 miljoen actieve deelnemers en meer dan 3 miljoen geocaches. 

SPORTELDAG AARTSELAAR

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
dinsdag 26 april 2022 - 10:00
Georganiseerd door

Op dinsdag 26 april organiseert de sportdienst van Aartselaar opnieuw haar jaarlijkse Sporteldag voor 50-plussers. Na een periode waarin men minder kon samen sporten zal dit als muziek in de oren klinken.  Pasar Aartselaar neemt dan ook terug deel aan deze sporteldag.

Ontmoetingsnamiddag 6 maart 2022

Eten & drinken
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 6 maart 2022 - 15:30 tem 20:00
Georganiseerd door

Elk jaar kijken we uit naar de ontmoetingsnamiddag. Helaas konden we deze in 2020 en 2021 niet organiseren. Traditiegetrouw was dat in december maar we doen een nieuwe poging in de maand maart in de hoop dat het virus ons deze keer geen stokken in de wielen steekt.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Corsendonk Hotels & Clubs

Vlaanderen

Campings in Vlaanderen

Goboony

Intersoc

Kompas Camping