Anzegem

De gedreven groep van Pasar Anzegem slaagt er jaar na jaar om een mooi aanbod aan activiteiten te plannen. Op die manier leer je op een ontspannende manier de regio beter kennen.

Onze gemeente ANZEGEM!

 

In het zuidoosten van West-Vlaanderen, waar het golvende landschap de aanloop vormt tot de Vlaamse Ardennen, ligt de streek die Stijn Streuvels in zijn werk heeft beschreven.

De fusiegemeente Anzegem waartoe, naast het voormalige Anzegem, sinds 1971 Gijzelbrechtegem en sinds 1977 ook Kaster,Ingooigem en Vichte behoren, heeft een oppervlakte van ca. 4200 ha. Anzegem ligt in de zandleemstreek op de scheiding tussen het bekken van de Leie en dat van de Schelde .

 

Onze deelgemeenten zijn:

Anzegem, Gijzelbrechtegem, Kaster, Tiegem, Ingooigem en Vichte.
 

Meer informatie over Anzegem vindt u op deze site: https://www.anzegem.be/vrije-tijd

 

 

Onze activiteiten

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Campings in Vlaanderen

Intersoc

Goboony

Vlaanderen

Kompas Camping

Corsendonk Hotels & Clubs