Ardooie-Koolskamp

Pasar Ardooie-Koolskamp organiseert heel wat leuke, boeiende, sociale-culturele en recreatieve activiteiten: gezinswandelingen, fietstochten, uitstappen, bezoeken, een weekendje, gezellig samenzijn ... Op het programma (zie de rubriek 'Wat doen we?') staat voor elk wat wils!

Onze activiteiten

Fietssmoefelroute

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats
donderdag 9 mei 2024 - 14:00
Georganiseerd door

De Fietssmoefelroute is een gelegenheidsfietstocht op Hemelvaartsdag. Vrije start: Marktplein (aan de Sint-Martinuskerk) 14u tot 14u30. Er wordt gefietst op eigen, rustig tempo langs een bewegwijzerd parcours.

Kerstmarkt

Kermis of feestelijkheid
Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 14 december 2024 - 13:00
Georganiseerd door

Wie van de kerstsfeer wil proeven, kan op zaterdag 14 december terecht in de evenementenhal De Ark, Melkerijstraat 2/A te Ardooie.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Campings in Vlaanderen

Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs

Intersoc

Goboony

Kompas Camping