Ardooie-Koolskamp

Pasar Ardooie-Koolskamp organiseert het hele jaar sociale-culturele en recreatieve activiteiten: gezinswandelingen, fietstochten, uitstappen, bezoeken, een weekendje weg, gezellig samenzijn ... Op het programma staat voor elk wat wils!

Onze activiteiten

Fietssmoefelroute

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
donderdag 30 mei 2019 - 14:00
Georganiseerd door

De Fietssmoefelroute is een gelegenheidsfietstocht op Hemelvaartsdag. Er wordt gefietst op een eigen, rustig tempo langs een bewegwijzerd parcours. Het parcours heeft een afstand van ongeveer 39 km en loopt hoofdzakelijk langs rustige, landelijke wegen.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Goboony

Govaka

Corsendonk Hotels & Clubs

DVV verzekeringen

Vlaanderen

Kompas

Campings in Vlaanderen