Ardooie-Koolskamp

Pasar Ardooie-Koolskamp organiseert heel wat leuke, boeiende, sociale-culturele en recreatieve activiteiten: gezinswandelingen, fietstochten, uitstappen, bezoeken, een weekendje, gezellig samenzijn ... Op het programma (zie de rubriek 'Wat doen we?') staat voor elk wat wils!

Onze activiteiten

Weekendje-uit - Domaine de Massembre in Heer-sur-Meuse

Uitstappen en vakanties
Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 7 mei 2022 - 06:30 tem zondag 8 mei 2022 - 22:00
Georganiseerd door

Domaine de Massembre is een groot vakantiecentrum in Heer-sur-Meuse, nabij de Franse grens. Het domein biedt aangename kamers verspreid over 9 gebouwen. Kwaliteit en eenvoud gaan hier hand in hand. Iedere kamer beschikt over comfortabele bedden, wifi en een badkamer met douche en toilet.

Fietssmoefelroute

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats
donderdag 26 mei 2022 - 14:00
Georganiseerd door

De Fietssmoefelroute is een gelegenheidsfietstocht op Hemelvaartsdag. Er wordt gefietst op een eigen, rustig tempo langs een bewegwijzerd parcours. Het parcours heeft een afstand van maximum 39 km en loopt hoofdzakelijk langs rustige, landelijke wegen.

Kerstmarkt

Kermis of feestelijkheid
Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 10 december 2022 - 13:00 tem 18:00
Georganiseerd door

Wie al van de kerstsfeer wil proeven, kan op zaterdag 10 december terecht in De Ark te Ardooie. De evenementenhal wordt omgetoverd tot een sfeervol kerstdecor.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Goboony

Corsendonk Hotels & Clubs

Intersoc

Kompas Camping

Campings in Vlaanderen

Vlaanderen