Ardooie-Koolskamp

Pasar Ardooie-Koolskamp organiseert heel wat leuke, boeiende, sociale-culturele en recreatieve activiteiten: gezinswandelingen, fietstochten, uitstappen, bezoeken, een weekendje, gezellig samenzijn ... Op het programma (zie de rubriek 'Wat doen we?') staat voor elk wat wils!

Onze activiteiten

Het Keverpad in Torhout

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 20 augustus 2022 - 16:30
Georganiseerd door

Het Keverpad is een verkenningstocht door Groenhove en de omgeving. Ontdek Torwoud met het bufferbekken en vlonderpad, wandel langs de voetwegen rond Groenhove, geniet van de velden en de groene weides van Torhout. Een deugddoende wandeling 'Puur natuur'!

Kerstmarkt

Kermis of feestelijkheid
Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 10 december 2022 - 13:00 tem 18:00
Georganiseerd door

Wie al van de kerstsfeer wil proeven, kan op zaterdag 10 december terecht in De Ark te Ardooie. De evenementenhal wordt omgetoverd tot een sfeervol kerstdecor.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Intersoc

Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs

Kompas Camping

Goboony

Campings in Vlaanderen