Balen

Wandelingen en fietstochten in de natuur, een weekendje weg, ... het enthousiaste team van Pasar Balen staat het hele jaar door klaar om je gekende en minder gekende plekjes in te regio en ver daarbuiten te helpen (her)ontdekken.

Onze activiteiten

Genietersweekend in Winterspelt (Eifel)

Eten & drinken
Wanneer vindt de activiteit plaats?
vrijdag 13 november 2020 - 12:00 tem zondag 15 november 2020 - 12:00
Georganiseerd door

Gedurende dit weekend gaan we genieten van het lekkere eten dat de koks van Haus Hubertus in Winterspelt voor ons bereiden.

Aankomst omstreeks 12 uur om rond 14 uur te vertrekken voor een wandeling rond Winterspelt. 's Avonds geniet je van een 4-gangenmenu.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Vlaanderen

Kompas Camping

Govaka

Corsendonk Hotels & Clubs

Campings in Vlaanderen

Goboony