Bekkevoort

Bij Pasar Bekkevoort zit je goed voor wandelingen en wandelweekends in de regio en ver daarbuiten. Ook een uitstapje over de grens behoort tot de mogelijkheden die het enthousiaste team jaarlijks aanbiedt.

Onze activiteiten

Wandelen

In de kijker:

Wandelweekend 2024 in Valkenburg aan de Geul

Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 19 april 2024 - 08:30 tem zondag 21 april 2024 - 19:00
Georganiseerd door

Pasar Bekkevoort trekt in 2024 naar Valkenburg voor hun wandelweekend. Het weekend gaat door van vrijdagnamiddag 19 april 2024 tot en met zondagmiddag 21 april 2024. We verblijven twee dagen in volpension op kamers in hotel Schaepkens van St.Fijt.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Vlaanderen

Kompas Camping

Goboony

Intersoc

Campings in Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs