Bekkevoort

Bij Pasar Bekkevoort zit je goed voor wandelingen en wandelweekends in de regio en ver daarbuiten. Ook een uitstapje over de grens behoort tot de mogelijkheden die het enthousiaste team jaarlijks aanbiedt.

Onze activiteiten

Wandelen

In de kijker:

Wandeling door het nieuwe Leuven (deel 3)

Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 17 mei 2020 - 14:00
Georganiseerd door

Iedereen kent wel het historisch centrum van de stad Leuven met zijn “Grote Markt” en het statige stadhuis.  Maar rond de wel gekende binnenstad liggen vele kleine steegjes, parkjes, groene heuvels, binnenpleinen, ja zelfs menige kasseistroken.  De laatste jaren zijn er ook heel wat nieuwe sites

Wandelen

In de kijker:

Wandelweekend In Valkenburg

Wanneer vindt de activiteit plaats?
vrijdag 23 oktober 2020 - 10:00 tem zondag 25 oktober 2020 - 18:00
Georganiseerd door

We trekken dit jaar weer op wandelweekend. Op vraag van velen blijven we dicht bij huis.       Valkenburg ligt op amper 90 km van Bekkevoort. Het hotel heeft een private parking en is gelegen op 300m van het gezellige centrum van het stadje.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Govaka

Kompas Camping

Corsendonk Hotels & Clubs

Campings in Vlaanderen

Vlaanderen

Goboony