Bekkevoort

Wij wensen jullie allemaal een gelukkig en voorspoedig 2023 en hopen velen van jullie te ontmoeten op een van onze activiteiten.

Bij Pasar Bekkevoort zit je goed voor wandelingen en wandelweekends in de regio en ver daarbuiten. Ook een uitstapje over de grens behoort tot de mogelijkheden die het enthousiaste team jaarlijks aanbiedt.

Onze activiteiten

Wandelen

In de kijker:

Wintertocht in Kortenaken

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 12 februari 2023 - 14:00
Georganiseerd door

Pasar Bekkevoort nodigt iedereen uit voor een rustige winterwandeling. Het landelijke Kortenaken heeft veel te bieden om fijne wandelingen te maken. Langs rustige wegen komen we aan in Liefkensrode, langs kleine veldwegen en fruitplantages stappen we terug naar het vertrekpunt.

Wandelen

In de kijker:

Wandelen naar de Vlooybergtoren

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 12 maart 2023 - 14:00
Georganiseerd door

Op zondag 12 maart kan je met Pasar Bekkevoort wandelen in Tielt-Winge. De tocht gaat door het Ralisbos, verder langs het gehucht De Rest. Langs kleine veldwegen bereiken we de Vlooybergtoren. De oude trambedding brengt ons terug naar het vertrekpunt. 

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Corsendonk Hotels & Clubs

Intersoc

Goboony

Campings in Vlaanderen

Vlaanderen

Kompas Camping