Bekkevoort

Bij Pasar Bekkevoort zit je goed voor wandelingen en wandelweekends in de regio en ver daarbuiten. Ook een uitstapje over de grens behoort tot de mogelijkheden die het enthousiaste team jaarlijks aanbiedt.

De coronapandemie zorgde ervoor dat we onze activiteiten vanaf maart 2020 dienden te staken. Wanneer we in 2021 opnieuw van start kunnen gaan met de groepsactiviteiten is nog steeds niet duidelijk. Maar als alternatief organiseren we twee wandelzoektochten in eigen gemeente. Dit kan individueel of met uw bubbel, neem zeker de coronamaatregelen in acht tijdens de zoektocht. Deelnemen is gratis, meer info kan je vinden in de activiteiten.

Het wandelweekend in Valkenburg, dat we in eerste instantie al uitgesteld hadden naar eind oktober 2020, is verplaatst naar het weekend van 8 tot 10 oktober 2021.

We houden jullie op de hoogte van eventuele verdere aanpassingen.

Onze activiteiten

Wandelen

In de kijker:

Wandelweekend In Valkenburg

Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 8 oktober 2021 - 10:00 tem zondag 10 oktober 2021 - 18:00
Georganiseerd door

We trekken dit jaar weer op wandelweekend. Op vraag van velen blijven we dicht bij huis. Valkenburg ligt op amper 90 km van Bekkevoort. Het hotel heeft een private parking en is gelegen op 300m van het gezellige centrum van het stadje.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Corsendonk Hotels & Clubs

Govaka

Campings in Vlaanderen

Goboony

Kompas Camping

Vlaanderen