Bekkevoort

Bij Pasar Bekkevoort zit je goed voor wandelingen en wandelweekends in de regio en ver daarbuiten. Ook een uitstapje over de grens behoort tot de mogelijkheden die het enthousiaste team jaarlijks aanbiedt.

Onze activiteiten

Wandelen in Molenstede

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 15 september 2019 - 14:00
Georganiseerd door

Kom met Pasar Bekkevoort wandelen in het landelijke Molenstede op zondag 15 september. Onze tocht gaat langs rustige veldwegen en vergeten paadjes. Geniet van de natuur en mooie vergezichten.

Wandelen

In de kijker:

Dagtocht naar het mooiste plekje van Bekkevoort

Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 13 oktober 2019 - 09:45
Georganiseerd door

Pasar Bekkevoort maakt een dagtocht naar het mooiste plekje van Bekkevoort op zondag 13 oktober. De start is om 9.45u aan de kerk van Wersbeek. In de voormiddag stappen we 12,5km en in de namiddag is de wandeling 8km. Zelf je pick-nick meebrengen die je kan opeten in een café te Assent.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Campings in Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs

Govaka

DVV verzekeringen

Kompas

Goboony

Vlaanderen