Bekkevoort

Onze afgelopen activiteiten

Wandelen

In de kijker:

Winterwandeling in Rillaar

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 11 februari 2024 - 14:00
Georganiseerd door

Op zondag 11 februari heeft Pasar Bekkevoort gekozen voor een winterse tocht in Rillaar. We stappen via kleine soms modderige wegen tot aan de brug over de Demer in Langdorp. We volgen kort de Demer en komen langs Rommelaar waar we een klein stukje moeten klimmen.

Wandelen

In de kijker:

Nieuwjaarstocht in Waanrode

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 14 januari 2024 - 14:00
Georganiseerd door

Op zondag 14 januari 2024 kan je samen met Pasar Bekkevoort wandelen in Waanrode. Kom uit je luie zetel om een frisse neus te halen na al dat feestgedruis en lekker eten. Onze tocht gaat over rustige veldwegen en heuveltjes, vanwaar we kunnen genieten van mooie vergezichten over het Hageland.

Wandelen

In de kijker:

Wandelen en feesten in Wersbeek.

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 10 december 2023 - 14:00
Georganiseerd door

Op zondag 10 december sluit Pasar Bekkevoort het werkjaar 2023 af met een wandeling en achteraf een kleine maaltijd. We houden een wandeling van 7 km. Na de wandeling kan je aanschuiven in O.C. Mardijk voor een etentje. Deelnemen kost 12 euro voor volwassenen en 7 euro voor kinderen tot 12 jaar.

Wandelen

In de kijker:

Wandelen in Meensel.

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 3 september 2023 - 14:00
Georganiseerd door

Op zondag 3 september kan u met Pasar Bekkevoort wandelen in Meensel. Dit dorpje kennen we zeker van de gruwelijke gebeurtenissen uit de tweede wereldoorlog. Onze wandeling gaat langs rustige veldwegen door fruitplantages en langs vele onbekende voetwegen.

Wandelen

In de kijker:

Ochtendwandeling met ontbijt van spek met eieren.

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 11 juni 2023 - 06:00
Georganiseerd door

Kom met Pasar Bekkevoort wandelen in de de vroege ochtend om samen te genieten van de ontwakende natuur en het gefluit van vroege vogels. Stappen door het bedauwde gras geeft een zalig zomergevoel. Na de wandeling kan je aanschuiven voor een stevig ontbijt van spek met eieren.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Corsendonk Hotels & Clubs

Intersoc

Vlaanderen

Goboony

Campings in Vlaanderen

Kompas Camping