Belsele

Hou je van wandelen, fietsen, leuke uitstapjes, weekendjes, ontspannende of leerrijke activiteiten voor het ganse gezin ...? Dan zit je goed bij Pasar Belsele! Ons team staat steeds paraat om je de mooie hoekjes van onze regio te helpen (her)ontdekken.

Onze activiteiten

Fabrieksbezoek 2019

Uitstappen en vakanties
Wanneer vindt de activiteit plaats?
donderdag 29 augustus 2019 - 09:00
Georganiseerd door

Dit jaar kozen we om te beginen voor een bedrijf iets dichter bij. NIKO in Sint-Niklaas bestaat 100 jaar en daar gaan we een kijkje nemen. Vervolgens lunchen we in " Den Ommeganck " in Dendermonde. Na de middag bezoeken we achtereenvolgens Hof van Vrijlegem in Mollem : een koolzaadoliebedrijf.

Fietstocht

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 6 oktober 2019 - 13:30 tem 17:30
Georganiseerd door

We fietsen vanuit Belsele richting Overmere-Berlare. Het Donkmeer en het provinciaal Domein Nieuwdonk doen we zeker aan.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Kompas

Goboony

Campings in Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs

Govaka

Vlaanderen

DVV verzekeringen