Belsele

Hou je van wandelen, fietsen, leuke uitstapjes, weekendjes, ontspannende of leerrijke activiteiten voor het ganse gezin ...? Dan zit je goed bij Pasar Belsele! Ons team staat steeds paraat om je de mooie hoekjes van onze regio te helpen (her)ontdekken.

Onze activiteiten

Fietsweekend

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
vrijdag 1 mei 2020 - 10:00 tem zondag 3 mei 2020 - 17:00
Georganiseerd door

Jaarlijks organiseren we een fietsweekend. Daarom gaan we lieffst naar Nederland, hier zijn er tenminste goede fietspaden !

Dit jaar kozen we onze uitvalsbasis in Guldenberg, Helvoirt ! De Loonse en de Dreunense duinen zijn onze onmiddellijke omgeving.

Te gast in Duffel. Fietstocht

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zaterdag 27 juni 2020 - 10:00 tem 20:00
Georganiseerd door

In het kader van het jaarthema " Te gast " zijn wij op uitnodiging van de afdeling Duffel te gast op zaterdag 27 juni voor een mooie fietstocht. Een tocht van 57 km met als bezonder bezienswaardigheden: Gestel,Kruiskensberg, Fort van Kessel, Kesselse Heide, Lier en het Fort van Duffel.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Corsendonk Hotels & Clubs

Campings in Vlaanderen

Vlaanderen

Kompas Camping

Goboony

Govaka