Belsele

Hou je van wandelen, fietsen, leuke uitstapjes, weekendjes, ontspannende of leerrijke activiteiten voor het ganse gezin ...? Dan zit je goed bij Pasar Belsele! Ons team staat steeds paraat om je de mooie hoekjes van onze regio te helpen (her)ontdekken.

Onze activiteiten

Fietsdriedaagse in Nederland

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 28 april 2019 - 10:00 tem woensdag 1 mei 2019 - 10:00
Georganiseerd door

Ook dit jaar kiezen we voor een hotel dicht bij de grens met Belgie. We verblijven in het Grenshotel Jonckheer  in Ossendrecht. We fietsen dagelijks tussen de 50 en de 60 km.Iedereen zorgt voor eigen vervoer en neemt voor de eerste dag zijn pick-nick mee.

Fietsen langs vier kanalen

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 30 juni 2019 - 10:00 tem 17:00
Georganiseerd door

Een fietstocht met vertrek in Balen ( Wezel )uit Pasar 2014/07-08. Een tocht van 54,4 km langs vier kanalen.Het kanaal Kwaadmechelen-Dessel, Albertkanaal, Schoten - Dessel, Herentals-Bochot en de oude spoorwegbedding in Ham.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Campings in Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs

Goboony

Govaka

DVV verzekeringen

Kompas

Vlaanderen