Belsele

Hou je van wandelen, fietsen, leuke uitstapjes, weekendjes, ontspannende of leerrijke activiteiten voor het ganse gezin ...? Dan zit je goed bij Pasar Belsele! Ons team staat steeds paraat om je de mooie hoekjes van onze regio te helpen (her)ontdekken.

Onze activiteiten

Herstwandeling

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 14 november 2021 - 13:30
Georganiseerd door

We vertrekken aan de kerk van Heiende in Lokeren en wandelen via de trage wegels naar Everslaar. In Café  " De Pelgrim " gaan we even pauzeren, dit is ook trouwens ons keerpunt. De afstand is door iedereen mee te doen. Max. 5 km.

Een stad in Kerstsfeer

Uitstappen en vakanties
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 12 december 2021 - 09:00 tem 19:00
Georganiseerd door

Dit jaar kozen we voor TIENEN. Zoals gewoonlijk met de trein, vertrek rond 9 u.We bezoeken de voornaamste bezienswaardigheden van Tienen met een gids in een mooi kerstdecor.

Terug rond 19 u.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Kompas Camping

Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs

Campings in Vlaanderen

Govaka

Goboony