Boechout - Vremde

Op zoek naar een verkwikkende wandeling, een frisse fietstocht, een leuk middagje uit in een stad, aan het water of tussen het groen ...? Pasar Boechout organiseert vast wel een activiteit naar jouw gading! Ontdek samen met ons de mooiste hoekjes in de regio.

Vrijwilligers gezocht voor het vacinatiecentrum eerste lijnszone - ZORA in Lint.
Beste,

Binnen enkele weken doen de AED Studios in Lint dienst als vaccinatiecentrum voor de gemeenten van de eerstelijnszone ZORA.
Boechout is samen met ZORA en de zes andere gemeenten van de eerstelijnszone bezig met de voorbereiding van de vaccinatiecampagne.

Om de vaccinaties zo snel mogelijk en vlot te laten verlopen, is ZORA nog op zoek naar helpende handen. Heb jij zin of tijd om een handje toe te steken? Zowel medische als niet-medische profielen zijn meer dan welkom.
Heb je een (para)medische achtergrond, ervaring in de logistiek, administratieve vaardigheden of een kloppend hart voor je medemens?
Of misschien heb je wel andere capaciteiten die van de organisatie en de uitvoering van het grote vaccinatiegebeuren een succes kunnen maken? Laat dan je expertise, hart, geweten én goesting spreken en maak mee het verschil.

Je inschrijven als helpende hand? Surf naar https://eerstelijnszone.be/Eerstelijnszone-ZORA en vul het digitale formulier in. Bij de contactgegevens kan je aanduiden of je bij een vereniging hoort.
De organisatie zal proberen om mensen van dezelfde vereniging zo veel mogelijk te bundelen. De medewerkers van de eerstelijnszone ZORA contacteren je rechtstreeks.

De eerstelijnszone ZORA verenigt de gemeenten Boechout, Hove, Kontich, Lint, Borsbeek, Edegem en Mortsel. Eerstelijnszones werden opgericht om het werk van lokale overheden, zorg- en hulpverleners beter op elkaar af te stemmen. Het doel is een effectieve en kwalitatieve eerste lijn waar de burger centraal staat en die toegankelijk is voor iedereen.

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Goboony

Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs

Kompas Camping

Govaka

Campings in Vlaanderen