Boechout - Vremde

Op zoek naar een verkwikkende wandeling, een frisse fietstocht, een leuk middagje uit in een stad, aan het water of tussen het groen ...? Pasar Boechout organiseert vast wel een activiteit naar jouw gading! Ontdek samen met ons de mooiste hoekjes in de regio.

Onze activiteiten

Boechout Wandelt en Fietst

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
maandag 11 november 2019 - 09:30
Georganiseerd door

Op 11 november wandelen en fietsen we in en rond Vremde. De drie wandeltochten 6 - 9 en 12 km gaan door de Molenbeekvallei.

De fietstochten 20 en 30 km door enkele omliggende gemeenten. Er is een tussenstop voorzien in de kapel van Don Bosco, de toegangspoort tot de Molenbeekvallei.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Kompas

Corsendonk Hotels & Clubs

DVV verzekeringen

Campings in Vlaanderen

Vlaanderen

Govaka

Goboony