Onze activiteiten

Kromme-Herentwandeling

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 19 maart 2023 - 14:00 tem 16:30
Georganiseerd door

Ook deze wandeling mag niet ontbreken in ons jubileumjaar. 5 jaar geleden wandelde we deze wandeling in om ons 35 jarig bestaan te vieren.  Deze wandeling stond in het teken van de herdenking van de 100 jarige herdenking van WO I.

Verlichte biet- & pompoenwandeling

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 8 oktober 2023 - 19:30 tem 22:30
Georganiseerd door

Zoals de traditie het wil, vragen we aan de bewoners van het parcours ( 5 km langs verharde wegen: Valkenberg, Groenstraat, Moffelstraat, Kasteelstraat, Oude Baan, Roosbeekstraat, Kerkomstraat, Kapellenblokstraat, Koffiestraat, Oude Baan) om hun huizen en tuintjes te versieren met brandende kaars

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs

Kompas Camping

Intersoc

Campings in Vlaanderen

Goboony