De Blazende Kampeerders

Hou je van kamperen en een gezellige muzikale sfeer, ...? Waar de Blazende Kampeerders zijn is het altijd feest! Ieder jaar worden verschillende kampen georganiseerd, waaronder een muzikaal kamp waarop iedereen welkom is.

41e muzikaal kamp

Wij nodigen u met vrienden en kennissen uit op ons 41e muzikaal kamp van woensdag 9 mei tot zondag 13 mei 2018 op de terreinen van KSK Branddonk, Groenedijk 15, 2470 Retie.
Met op het programma o.a. optreden Blazende Kampeerders, een verkleed bal op vrijdagavond in het teken van “HAWII”, een BBQ op zaterdagavond gevolgd door een BINGO avond.

De kampplaats is gemakkelijk bereikbaar: vanaf Retie-centrum rijd je richting Dessel. Na ongeveer 1,5 km aan de kapel van Werbeek linksaf en na nog eens 1,5 km rechtsaf (aan voeding Tinne). Na 500 meter liggen de terreinen aan de linkerkant.

Onze activiteiten

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Goboony

Govaka

Corsendonk Hotels & Clubs

Campings in Vlaanderen

Kompas

Vlaanderen

DVV verzekeringen