De Blazende Kampeerders

Hou je van kamperen en een gezellige muzikale sfeer, ...? Waar de Blazende Kampeerders zijn is het altijd feest! Ieder jaar worden verschillende kampen georganiseerd, waaronder een muzikaal kamp waarop iedereen welkom is.

42ste muzikaal kamp

Wij nodigen u met vrienden en kennissen uit op ons 42e muzikaal kamp van woensdag 29 mei tot zondag 2 juni 2019 op het terrein aan zaal De Zwaan, toegang via de Boudewijnlaan 11 aan dierenzaak Huygen 2220 te Heist-op-den-Berg.

Met op het programma o.a. optreden Blazende Kampeerders, een verkleed bal op vrijdagavond in het teken van “MEXICO”, een BBQ (€ 15 per persoon) op zaterdagavond  gevolgd door een BINGO avond.

De kampplaats is gemakkelijk bereikbaar: …Via de Boudewijnlaan 11 Opgelet Niet Via de Stationstraat daar de doorgang aldaar te smal is. U rijdt zich hier tussen de gebouwen vast, te smalle doorgang. Volg de voorziene pijlen Blazende Kampeerders.

Voor de fietsliefhebbers vergeet uw fiets niet mee te brengen daar er een fietstocht voorzien wordt.

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Kompas

Goboony

Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs

Campings in Vlaanderen

DVV verzekeringen

Govaka