De Blazende Kampeerders

Hou je van kamperen en een gezellige muzikale sfeer, ...? Waar de Blazende Kampeerders zijn is het altijd feest! Ieder jaar worden verschillende kampen georganiseerd, waaronder een muzikaal kamp waarop iedereen welkom is.

47ste muzikaal kamp

47ste muzikaal kamp

Bij deze nodigen we u met vrienden en kennissen uit op ons 47e muzikaal kamp van woensdag 8 mei tot zondag 12 mei 2024 op het terrein aan zaal De Zwaan, toegang via de Boudewijnlaan 11 aan dierenzaak Huygen 2220 te Heist-op-den-Berg.

De kampplaats is gemakkelijk bereikbaar: …Via de Boudewijnlaan 11 Opgelet Niet Via de Stationsstraat daar de doorgang aldaar te smal is. U rijdt zich hier tussen de gebouwen vast, te smalle doorgang. Volg de voorziene pijlen Blazende Kampeerders.

Inschrijven kan via deze link naar ons inschrijvingsformulier.

Of via mail naar deblazendekampeerders@gmail.com met volgende gegevens:

Naam, Adres, GSM nummer, E-mail adres, Aantal volwassenen, Aantal kinderen, Al de namen en voornamen van de deelnemende personen in uw kampeermiddel, lidnr Pasar,Kampeermiddel, Groep waar je wenst bij te staan:

Bij het opgeven van de groep waar je wil bijstaan, gelieve goed af te spreken welke naam jullie gaan gebruiken, zodat iedereen van die groep dezelfde groepsnaam gebruikt bij het inschrijven om misverstanden te voorkomen.

Onze activiteiten

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Intersoc

Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs

Goboony

Campings in Vlaanderen

Kompas Camping