Deinze

Onze activiteiten

Fietsen in Klein Brabant

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 27 augustus 2022 - 08:15
Georganiseerd door

Iedereen kent Klein-Brabant van Stille Waters. Water zal vandaag nooit echt ver weg zijn. We trappen via het rustige, mooi meanderende  jaagpad langs de Scheldeoever. Rechts van ons de brede Schelde, links enig mooie stukjes stiltegebieden.

Verrassingsreis

Uitstappen en vakanties
Wanneer vindt de activiteit plaats
dinsdag 13 september 2022 - 07:00
Georganiseerd door

We verrassen jullie van ontbijt tot avondmaal. Tussendoor kan je genieten van ludieke, leerzame, culturele en culinaire bestemmingen, maar vooral van een ontspannende dag vol verrassingen. Kortom een dag om naar uit te kijken.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Goboony

Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs

Kompas Camping

Intersoc

Campings in Vlaanderen