Onze activiteiten

Koudevoetentocht

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zaterdag 16 november 2019 - 19:00
Georganiseerd door

De duisternis geeft altijd een extra dimensie, een zweem van mysterie. De wereld ziet er in het donker heel anders uit, het verbreedt je perspectief en doet je nadenken. De maan heeft altijd wel iets.

28e Nieuwjaarsconcert

Andere
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zaterdag 18 januari 2020 - 20:00
Georganiseerd door

Reeds voor de 28ste keer brengt het gerenommeerd Bevers Harmonieorkest (100 uitvoerders) onder de deskundige leidig van dirigent Jan Smets een populair en gevarieerd programma van stijlvolle composities rond het thema 75 jaar bevrijding WOII.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Goboony

Kompas

Campings in Vlaanderen

Vlaanderen

Govaka

DVV verzekeringen

Corsendonk Hotels & Clubs