Dilbeek Rand

Wandelingen, fietstochten, interessante dingen bezoeken, ... Pasar Dilbeek Rand biedt je een afwisselend programma aan, ook buiten de eigen regio!

Website DilbeekRand

Bekijk ook onze website www.dilbeekrand.be

Onze activiteiten

Bezoek Beverse kaasmakerij

Workshop/Cursus
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 16 februari 2020 - 14:00
Georganiseerd door

De Beverse Kaasmakerij is een gespecialiseerd melkveebedrijf met een eigen kaasmakerij. We krijgen een voorstelling van het  bedrijf en de streek en we brengen uiteraard ook een bezoek aan de kaasmakerij en de kaasrijping. Degustatie van een 8-tal kaassoorten met een drankje.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

DVV verzekeringen

Kompas Camping

Campings in Vlaanderen

Govaka

Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs

Goboony