Drongen

Pasar zet zich in Drongen reeds meer dan 30 jaar in voor recreatie en vakantie dichtbij huis. Al wandelend en fietsend streken verkennen is haar favoriete activiteit. Zo raakte zij geboeid door de mooie plekjes, het rijke erfgoed en het kunstpatrimonium van dit bescheiden Leiedorp, aan de rand van de levendige stad Gent. Met deze website wil zij zowel inwoners van Drongen, nieuwkomers op de gemeente als bezoekers uitnodigen om Drongen van dichterbij te leren kennen.      

Onze activiteiten

Bezoek Provinciehuis Gent

Workshop/Cursus
Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 24 juni 2023 - 09:30
Georganiseerd door

Eind dit jaar verhuist de voltallige provincie-administratie naar het nieuwe provinciegebouw in de voormalige Leopoldskazerne. . Dit betekent dat het mooie Provinciehuis in de Gouvernementstraat voor goed gesloten wordt.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Intersoc

Corsendonk Hotels & Clubs

Vlaanderen

Kompas Camping

Goboony

Campings in Vlaanderen