Drongen

Pasar zet zich in Drongen reeds meer dan 30 jaar in voor recreatie en vakantie dichtbij huis. Al wandelend en fietsend streken verkennen is haar favoriete activiteit. Zo raakte zij geboeid door de mooie plekjes, het rijke erfgoed en het kunstpatrimonium van dit bescheiden Leiedorp, aan de rand van de levendige stad Gent. Met deze website wil zij zowel inwoners van Drongen, nieuwkomers op de gemeente als bezoekers uitnodigen om Drongen van dichterbij te leren kennen.      

Onze activiteiten

Pasar Zomert in Drongen

Langlopende reeksen
Wanneer vindt de activiteit plaats
donderdag 12 augustus 2021 - 19:00
Georganiseerd door

Pasar Zomert in Drongen brengt u een verkenning door het waterrijke natuurgebied "De Assels".

Een avondwandeling, met een ondergaande zon , langs de boorden van Leie en een stukje natuur onder de bescherming van Natuurpunt, laat ons genieten van deze prachtige regio tijdens Deze tocht.

Krulbollen Waarschoot

(Volks)sport
Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 26 november 2021 - 19:00
Georganiseerd door

Sinds een aantal jaren gaan wij in het  begin van een nieuw jaar de Meetjeslandse krulbolsport  beoefenen. De vertrouwde deelnemers kennen onze formule. Na het noteren van de ingeschreven deelnemers is er een onschuldige hand die de ploegensamenstelling trekt en dan begint het spel. Afhankelijk v

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Kompas Camping

Goboony

Campings in Vlaanderen

Vlaanderen

Govaka

Corsendonk Hotels & Clubs