Eeklo

Pasar Eeklo organiseert het hele jaar door tal van activiteiten: wandelingen, fietstochten, leuke (dag)uitstappen, weekendjes weg, ontspannende en/of leerrijke activiteiten voor het ganse gezin, ... Het team staat altijd klaar om je bekende en minder bekende plekjes te laten (her)ontdekken.

Onze activiteiten

Voormiddagwandeling

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 26 maart 2023 - 09:45
Georganiseerd door

we verzamelen om 9u45 aan de Krakeelparking (Drongengoedweg – Ursel) en trekken we doorheen het Maldegemveld, een natuurgebied met eiken en berkenbossen.

Afstand : 7 à 8 km

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Vlaanderen

Goboony

Campings in Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs

Kompas Camping

Intersoc