Essen

Een socio-culturele vereniging die openstaat voor zowel leden als niet-leden

PASAR ESSEN organiseert het hele jaar door activiteiten naar ieders smaak: wandelingen,wandelweekend, uitstappen, fietstochten, toneel, ... We leren niet alleen de eigen regio (opnieuw) kennen, af en toe steken we ook de grens over om bij onze noorderburen op bezoek te gaan!

Onze activiteiten

Ochtendwandeling door natuurgebied De Stoppelbergen te Ossendrecht (Ned.)

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 22 augustus 2021 - 08:45 tem 12:30
Georganiseerd door

Stoppelbergen is de naam van een bosgebied van 190 ha dat zich bevindt ten zuiden van Ossendrecht en ten noordoosten van Zandvliet. Het is eigendom van Staatsbosbeheer. Het gebied is gelegen op de zuidrand van de Brabantse Wal, op de grens van het poldergebied.

Daguitstap Bakkersmuseum Oosterhout en klompenmakerij Den Dekker in Dussen (Ned.)

Uitstappen en vakanties
Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 6 november 2021 - 10:00 tem 16:15
Georganiseerd door

Midden in het Brabantse Oosterhout vindt u het Bakkerij Museum, in een nostalgische omgeving kunt u creatief aan de slag, u bakt uw eigen koekjes en/of broodjes. Tijdens de activiteit vinden we een moment voor koffie/thee/fris en een lekkernij.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Corsendonk Hotels & Clubs

Govaka

Kompas Camping

Goboony

Campings in Vlaanderen

Vlaanderen