Gent Samen

Pasar Gent Samen promoot de werking van de Pasar-afdelingen en projectgroepen die in het Gentse actief zijn (Pasar Drongen, Pasar Oostakker, Pasar GPS Artevelde, Pasar Wandelclub regio Gent en de Pasar-werkgroep Week van de Tijd Oost-Vlaanderen) en wil proeftuinen aanbieden in alle deelgemeenten van Gent, waar iedereen kan kennismaken, genieten of meehelpen aan een rijk en divers recreatief activiteitenaanbod. 

Het team van Pasar Gent Samen

 

Onze activiteiten

Koen Dewulf speelt OVER-TIJD in Oostakker (Gent)

Theatervoorstelling
Wanneer vindt de activiteit plaats
woensdag 28 september 2022 - 20:00 tem 22:00
Georganiseerd door

De voorstelling OVER-TIJD van Koen Dewulf stelt op een ludieke manier onze omgang met vrije tijd in vraag en onderstreept het belang van vrije tijd en de betekenisvolle invulling ervan. Met zijn humor en zang tovert Koen een lach en een traan op je gezicht.

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Campings in Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs

Intersoc

Goboony

Kompas Camping

Vlaanderen