Gent Samen

Pasar Gent Samen promoot de werking van de Pasar-afdelingen en projectgroepen die in het Gentse actief zijn (Pasar Drongen, Pasar Oostakker, Pasar GPS Artevelde, Pasar Wandelclub regio Gent en de Pasar-werkgroep Week van de Tijd Oost-Vlaanderen) en wil proeftuinen aanbieden in alle deelgemeenten van Gent, waar iedereen kan kennismaken, genieten of meehelpen aan een rijk en divers recreatief activiteitenaanbod. 

Het team van Pasar Gent Samen

 

Pasar zomert in Mariakerke met Pasar Gent Samen

Onze activiteiten

Beleef Afsnee, stadsdorp aan de Leie - wandeling 8,5 km

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 12 februari 2023 - 14:00 tem 17:00
Georganiseerd door

Deze wandeling is de start van “Ontdek Gent van A tot Z", waarbij je de komende periode alle deelgemeenten (van A tot Z, van Afsnee tot Zwijnaarde) kan ontdekken door belevenisvolle activiteiten. Kies de waterkant en wandel met ons mee door Afsnee aan de Leie.

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Vlaanderen

Kompas Camping

Intersoc

Goboony

Campings in Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs