Glabbeek

Hou je van rustig wandelen, gezellig fietsen, uitstapjes, wandelweekends, stadsbezoeken, ...? Kies maar uit de initiatieven van Pasar Glabbeek. Op de gevarieerde activiteitenkalender staat vast iets dat je interesseert.

Onze activiteiten

Wandeling Geldenaken

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 26 mei 2024 - 14:00
Georganiseerd door

De wandeling gaat  door de streek Le Roman Pays, het Waals-Brabantse heuvelland. We vertrekken in het piitreske dorpjeJodoigne-Souveraine. De wandeling is vrij pittig, ze voert ons van de vallei naar een hoger gelegen plateau en omgekeerd, grotendeels langs veldwegen en onverharde voetpaden.

Op avontuur met de para's

Uitstappen en vakanties
Wanneer vindt de activiteit plaats
dinsdag 25 juni 2024 - 10:00
Georganiseerd door

In de voormiddag beleven we het avontuur van de para's in Schaffen, 's middags kunnen we meegenieten van een lunch in de kantine van de para's. In de namiddag brengen we een stadsbezoek aan Diest. Mogelijkheid om een halve dag (met of zonder middagmaal) of een ganse dag mee te beleven.

Wandeling in Assent en Reinrode

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 15 september 2024 - 14:00
Georganiseerd door

We starten aan wijndomein "de Kluisberg". Een route ons voerend langs veldwegen brengt ons langs druivenplantages, een hoeve van de voormalige Cisterciënzerinnenabdij Mariendal , de diepste holle weg van Vlaanderen, de Kluis en een groot aantal zwaluwnesten.

Wandelweekend in Valkenburg

Uitstappen en vakanties
Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 4 oktober 2024 - 12:00 tem zondag 6 oktober 2024 - 15:00
Georganiseerd door

Verscholen tussen de mosgroeneheuvels in het beschermde natuurgebied Heuvelland ligt het mergelstadje Valkenburg met een rijke toeristische traditie. De bekendste trekpleisters zijn de ondergrondse mergelgrotten, de kasteelruïne en de Fluweelgrot. Een bezoek hieraan is een unieke ervaring.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Intersoc

Campings in Vlaanderen

Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs

Goboony

Kompas Camping