Glabbeek

Hou je van rustig wandelen, gezellig fietsen, uitstapjes, wandelweekends, stadsbezoeken, ...? Kies maar uit de initiatieven van Pasar Glabbeek. Op de gevarieerde activiteitenkalender staat vast iets dat je interesseert.

Onze activiteiten

Wandeling Kleine Gete

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 11 september 2022 - 14:00 tem 17:00
Georganiseerd door

Wandelen in de vallei van de Kleine Gete is genieten van een schitterend groene streek met bosjes, velden en haagkanten. Het centrum van Orsmaal is geklasseerd als dorpszicht. In Helen bezoeken we het Vredeskerkje.

Wandelweekend Burg Reuland

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 7 oktober 2022 - 12:00 tem zondag 9 oktober 2022 - 16:00
Georganiseerd door

Burg Reuland is een Duitstalige gemeente in de provincie Luik en wordt gerekend tot de streek Belgisch Eifel. Het plaatsje is genoemd naar de kasteelruïne Burg Reuland, een typisch middeleeuws aangelegd plekje aan de voet van een berg.

We verblijven in hotel "Burg Hof".

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Intersoc

Kompas Camping

Campings in Vlaanderen

Goboony

Corsendonk Hotels & Clubs

Vlaanderen