Gps Artevelde

GPS Artevelde is een van team vrijwilligers dat bestaat uit ervaren wandelaars en fietsers met extra Garmin GPS-kennis qua hardware, software, input en output. De groep organiseert cursussen m.b.t. Garmin GPS-toestellen, het gebruik van de Garmin-software BaseCamp, oefenwandelingen en -fietstochten, geocachen, e.a.
GPS Artevelde organiseert eveneens cursussen en excursies voor Smartphone op basis van het OSMAND-programma en Open Street Map-kaarten.

Onze activiteiten

Wandelzoektocht Pasar Gent

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 2 juli 2022 - 00:00 tem zaterdag 27 augustus 2022 - 00:00
Georganiseerd door

De zoektocht loopt deze keer langs straten en pleinen, die minder gekend zijn, maar toch de nodige uitstraling hebben voor een stadsdeel in volle ontwikkeling. Het innovatieve Dok Noord en de omliggende straten zijn de ideale toegang om dit stukje Gent te ontdekken.

De Gentse Waterzooi - Wandeling MET GPS OF SMARTPHONE

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 8 juli 2022 - 09:00 tem maandag 22 augustus 2022 - 00:00
Georganiseerd door

Stadswandeling - Getuigen van de oude waterlopen en grachten in de Gentse binnenstad met de GPS of Smartphone.

Tijdens de sfeervolle Gentse Feesten gaan we met onze GPS of Smartphone ontdekken waar de oude grachten liepen in de middeleeuwse Gentse binnenstad.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Intersoc

Campings in Vlaanderen

Goboony

Kompas Camping

Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs