Gps Artevelde

GPS Artevelde is een van team vrijwilligers dat bestaat uit ervaren wandelaars en fietsers met extra Garmin GPS-kennis qua hardware, software, input en output. De groep organiseert cursussen m.b.t. Garmin GPS-toestellen, het gebruik van de Garmin-software BaseCamp, oefenwandelingen en -fietstochten, geocachen, e.a.
GPS Artevelde organiseert eveneens cursussen en excursies voor Smartphone op basis van het OSMAND-programma en Open Street Map-kaarten.

Onze activiteiten

Zwerftocht op eigen benen, zonder begeleiding, doorheen de bloemrijke graslanden van de Kalkense Meersen?

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 17 april 2021 - 00:00 tem zondag 6 juni 2021 - 00:00
Georganiseerd door

Een permanente interactieve GPS-wandeling voor outdoor-GPS- of Smartphoneliefhebbers in de "Kalkense  Meersen" in Schellebelle. De ideale oefening voor vrijgevochten GPS-fanaten.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Kompas Camping

Goboony

Campings in Vlaanderen

Govaka

Corsendonk Hotels & Clubs

Vlaanderen