Hamont-Achel

Als je graag een goed uitgestippelde wandel- of fietsroute wil afleggen of een boeiende uitstap maken, dan ben je hier aan het juiste adres. Wil je er eens een weekendje tussenuit om te wandelen of fietsen in een gezellige sfeer, ook dan zit je hier goed! De enthousiaste ploeg van Pasar Hamont-Achel biedt je een uitgebreid en gevarieerd programma aan, met activiteiten in binnen- en buitenland. 

Ontvang je nog geen nieuwsbrief dan kan je hieronder je mailadres invullen.

Schrijf in op onze nieuwsbrief

* indicates required

Onze activiteiten

Begeleide stiltewandelingen in de Achelse Kluis

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 3 juni 2023 - 10:00 tem maandag 6 november 2023 - 14:00
Georganiseerd door

Stilte, daar kennen wij weinig van in het Westen. We steken onze dagen vol met actie en geluid en wanneer we dat niet zelf doen, doet iemand anders het wel voor ons. Volle agenda’s, omgevingsgeluiden, muziek en getater, oplichtende schermpjes met bijbehorende bliepjes die aandacht vragen. 

Genietersweekend

Uitstappen en vakanties
Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 13 oktober 2023 - 00:00 tem dinsdag 17 oktober 2023 - 00:00
Georganiseerd door

Het genietersweekend bestaat deze editie uit een 5 daagse alles-inclusief-vakantie in het Enjoyhotel Am Rhein in het Duitse Kestert aan de Rijn. Voor de wandelaars kan er naar hartelust gewandeld worden in de buurt van de Loreley en over de Rheinsteig.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Goboony

Kompas Camping

Intersoc

Campings in Vlaanderen

Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs