Heusden

Hou je van een leuke wandeling, een kommerloze fietstocht of een ontspannende daguitstap? Dan vind je zeker iets naar je wensen in de programmatie van Pasar Heusden. Onze medewerkers staan het hele jaar door klaar om je een aangename vrijetijdsbesteding te bezorgen.

Onze activiteiten

Dauwwandeling aan het Schulensmeer

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zaterdag 20 april 2019 - 06:00
Georganiseerd door

Op Paaszaterdag lekker vroeg uit de veren en wandelen in het prachtige natuurgebied van het Schulensmeer. Bij een beetje ochtendzon zullen we kunnen genieten van fenomenale natuur: water, een diversiteit aan (water-)vogels, allerlei groen en alomtegenwoordig een enorme kleurenpracht.

Op weekeind naar het Sauerland

Uitstappen en vakanties
Wanneer vindt de activiteit plaats?
vrijdag 14 juni 2019 - 07:00 tem zondag 16 juni 2019 - 22:30
Georganiseerd door

Het Pasar-team heeft voor U een leuk programma uitgewerkt in de regio Sauerland in Duitsland. Deze streek is gelegen in de Duitse deelstaten Noordrijn-Westfalen en Hessen. Onze uitstap beperkt zich tot de noordelijke regio, zodat onze verplaatsingen beperkt kunnen blijven.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

DVV verzekeringen

Goboony

Govaka

Campings in Vlaanderen

Kompas

Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs