Jette-Laken

Pasar Jette-Laken organiseert elke maand een wandeling, behalve in de vakantiemaanden juli-augustus. De meeste wandelingen gaan door in de omgeving van Brussel: Vlaams Brabant, Zuid-Oost Vlaanderen, regio Mechelen. Sommige wandelingen staan onder leiding van een natuurgids, andere wandelingen worden dan weer gekoppeld aan een cultureel bezoek.

Onze activiteiten

Wandeling in de omgeving Elewijt, in de schaduw van het Rubenskasteel ( 9 km)

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 25 februari 2024 - 13:30
Georganiseerd door

Mooie wandeling, waarbij we in de omgeving van het Rubenskasteel wandelen. Dit kasteel draagt zijn 1000-jarige geschiedenis met zich mee: het vond zijn grandeur als buitenverblijf van P.P. Rubens. De wandeling loopt grotendeels langs de Zenne.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Campings in Vlaanderen

Goboony

Kompas Camping

Intersoc

Corsendonk Hotels & Clubs

Vlaanderen