Jette-Laken

Pasar Jette-Laken organiseert elke maand een wandeling, behalve in de vakantiemaanden juli-augustus. De meeste wandelingen gaan door in de omgeving van Brussel: Vlaams Brabant, Zuid-Oost Vlaanderen, regio Mechelen. Sommige wandelingen staan onder leiding van een natuurgids, andere wandelingen worden dan weer gekoppeld aan een cultureel bezoek.

Onze activiteiten

Margijswandeling met natuurreservaat "De Doode Bemde" ( 11,6 km)

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 26 april 2020 - 14:00
Georganiseerd door

We volgen de Margijswandeling in combinatie met het natuurreservaat "De Doode Bemde". We wandelen door het valleilandschap van Dijle en Ijse, een mozaiëk van kleine akkers en broekbosjes, ruigten en rietvelden. De "Doode Bemde" is één van de mooiste groene parels in de Dijlevallei.

" Samen de wereld rond": van Xi'an tot Istanbul, door Jos Odeurs en Sonia Keyen

lezing of congres van een reisverslag
Wanneer vindt de activiteit plaats?
woensdag 20 januari 2021 - 14:30
Georganiseerd door

In de exploratiereeks " Samen de wereld rond" nemen Jos Odeurs en Sonia Keyen ons mee van Xi'an tot Istanbul. Vandaag stellen ze ons het eerste deel van hun reportage voor: China en Kirgistan.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Kompas Camping

Corsendonk Hotels & Clubs

Goboony

Campings in Vlaanderen

Vlaanderen

Govaka