Jette-Laken

Onze afgelopen activiteiten

Wandeling in de omgeving Elewijt, in de schaduw van het Rubenskasteel ( 9 km)

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 25 februari 2024 - 13:30
Georganiseerd door

Mooie wandeling, waarbij we in de omgeving van het Rubenskasteel wandelen. Dit kasteel draagt zijn 1000-jarige geschiedenis met zich mee: het vond zijn grandeur als buitenverblijf van P.P. Rubens. De wandeling loopt grotendeels langs de Zenne.

Het Pakespad ( 8,6 km)

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 14 januari 2024 - 13:30
Georganiseerd door

De wandeling start aan"De Passerel", een gerestaureerde banmolen, nu taverne. We wandelen langs de historische sites van de Tiendenschuur en de Marselaermolen. We doorkruisen het erg mooie valleigebied van de Grote Molenbeek en enkele zijbeken.

Treinuitstap naar Diest

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 3 september 2023 - 08:45 tem 18:45
Georganiseerd door

Deze keer kozen we Diest als bestemming voor onze jaarlijkse treinuitstap. Onze gids verwelkomt ons aan het station in Diest en leidt ons langs prachtige plaatsen en gebouwen met een lange geschiedenis: het Begijnhof, de Grote Markt, het Warandepark, de Residentie van de Prins van Nassau enz.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Kompas Camping

Campings in Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs

Vlaanderen

Intersoc

Goboony