Kampeer- En Camperclub Pak Je Tijd

Kampeer- en camperclub Pak Je Tijd is een nieuw opgericht club met als ondertitel ‘Apart Tezamen’

De doelstelling van de nieuwe club is voor iedere kampeerder een leuke club te zijn waarin zowel campers, caravans en tenten welkom zijn. Iedereen van elke leeftijd of pluimage is welkom.

Een tweede doelstelling is om zelf Je Tijd te Pakken. Oftewel zelf de invulling van je vrije tijd in handen te nemen en zelf te bepalen aan welke activiteiten je wenst deel te nemen.

Deze doelstellingen zitten beiden vervat in de titel van de club. De ondertitel is mogelijks nog belangrijker dan de titel zelf. ‘Apart Tezamen’ is eigenlijk niet meer dan het bijeenbrengen van een aantal mensen, zeg maar verenigen. Maar deze keer wel met een heel aparte inslag. Je eigen ding doen binnen de georganiseerde activiteit met de gezelligheid van één gezamenlijk dagmoment

Wens je je in te schrijven op de nieuwsbrief: klik dan hier

Onze activiteiten

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Goboony

Vlaanderen

Intersoc

Campings in Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs

Kompas Camping