Kampeerclub Dendermonde

Wat doen we?

Kampeeractiviteiten

We starten ons jaar met een nieuwjaarsreceptie, de laatste zondag van januari. Deze gaat traditiegetrouw door te Zele. Tijdens de receptie wordt een overzicht gegeven van het voorbije kampeerseizoen en wordt vooruit geblikt op wat ons te wachten staat. Het is ook het moment om gezellig bij te praten.

Tijdens de paasvakantie houden wij ons openings- en paaskamp. Met mogelijkheid tot verblijf tijdens de midweek. Vaste waarden tijdens dit kamp zijn : openingsreceptie, de paashaas die langs komt voor groot en klein, paasmaaltijd of paasontbijt, wandel- en fietstochten, een uitstap in de buurt, sportactiviteiten

Met Hemelvaart en Pinksteren zoeken we een camping op die niet te ver gelegen is, omdat de meeste mensen tussen de weekends huiswaarts keren voor werk en school. Ook tijdens deze weekends zijn er sinds jaar en dag vaste waarden : vlees en/of vis BBQ, sportactiviteiten, wandel- en fietstochten

Tijdens de herfstvakantie proberen wij te genieten van het groepstarief op Kompas camping te Nieuwpoort.

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs

Govaka

Goboony

Campings in Vlaanderen

Kompas Camping