Kampeerclub Waasland

Wil je er eens op uit voor een weekendje? Verken je graag eigen land? Of neem liever een korte vakantie in het buitenland? Kampeerclub Waasland biedt je telkens een totaalpakket aan, dus geen zorgen over welke camping te kiezen, wat is er te bezichtigen, wat is er te beleven? Gewoon genieten is de boodschap!

Onze activiteiten

Kamperen in het hoppeland

Kamperen
Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 18 augustus 2023 - 13:00 tem woensdag 23 augustus 2023 - 11:00
Georganiseerd door

 Elke dag fietsen wij ± 40 km met een gegidst bezoek, zoals: de brouwerij DECA, het hopmuseum en de stad Poperinge, het hopbedrijf Hoppecruyt en het bedrijf Made in inox. OPGELET : BIJNA VOLZET er is slechts één plaats meer beschikbaar.  Prijs : leden €114 per pers.

Najaarsvakantie in Amsterdam

Kamperen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 17 september 2023 - 12:00 tem vrijdag 22 september 2023 - 12:00
Georganiseerd door

Driedaags stadsbezoek met boottocht op de grachten, bezoek Huis van Anne Frank, het Koninklijk Paleis op de Dam, wandeling langs voornaamste plein, de Jordaan en de Zeven Straatjes en de Walletjes. Ook een dagfietstocht langs de Loosdrechtse Plassen staat op het programma.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Campings in Vlaanderen

Intersoc

Corsendonk Hotels & Clubs

Goboony

Kompas Camping

Vlaanderen