Kampeerclub Waasland

Wil je er eens op uit voor een weekendje? Verken je graag eigen land? Of neem liever een korte vakantie in het buitenland? Kampeerclub Waasland biedt je telkens een totaalpakket aan, dus geen zorgen over welke camping te kiezen, wat is er te bezichtigen, wat is er te beleven? Gewoon genieten is de boodschap!

Onze activiteiten

Herfstweekend

Kamperen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
vrijdag 20 september 2019 - 15:00 tem maandag 23 september 2019 - 11:00
Georganiseerd door

Zoals de traditie binnen onze kampeerclub wil, houden wij rond deze tijd van het jaar ons herfstweekend. Dit jaar is dat toevallig op de herfstwende (overgang van zomer naar herfst). Wij trekken naar Cadzand in Zeeuws-Vlaanderen en verblijven er op een boerderijcamping.

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in BelgiĆ« of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Goboony

Govaka

Corsendonk Hotels & Clubs

Kompas

Vlaanderen

DVV verzekeringen

Campings in Vlaanderen