Kapellen

Bij Pasar Kapellen kan je terecht voor ontspannend genieten met wandelingen, fietstochten, (kampeer)weekendjes weg, bezoeken, ... In het gevarieerde jaarprogramma dat door onze enthousiaste ploeg wordt voorgesteld zit zeker voor elk wat wils!

Onze activiteiten

Wandeling Rondom De groote Meer in Ossendrecht NL

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 21 maart 2021 - 13:00
Georganiseerd door

We wandelen door het natuurgebied van De Zoom, aanhangsel van het grenspark De Kalmthoutse heide. We wandelen door de bossen en heide rondom een van de grootste vennen van het grenspark. Helaas door de klimaatopwarming staat dit grotendeels droog, maar de natuur heeft zich wonderwel aangepast.

Bezoek aan Bokrijk

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 5 september 2021 - 10:00
Georganiseerd door

We bezoeken het openluchtmuseum Bokrijk met een gids. Na deze rondleiding kan je de rest van de dag vrij rondwandelen in het park met talrijke activiteiten en een speeltuin.

Week-end in het waals gewest

Uitstappen en vakanties
Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 1 oktober 2021 - 15:00 tem zondag 3 oktober 2021 - 17:00
Georganiseerd door

We doen een 3 daagse uitstap in het Waals gewest nabij de Semois, met wandelingen in de omgeving en een bezoek aan het natuurbelevingspark van de Grotten van Han. Op zaterdag brengen we een bezoek aan Bouillon.

We verblijven in een hotel in Alle-sur- Semois.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Kompas Camping

Corsendonk Hotels & Clubs

Vlaanderen

Govaka

Goboony

Campings in Vlaanderen