Kapellen

Bij Pasar Kapellen kan je terecht voor ontspannend genieten met wandelingen, fietstochten, (kampeer)weekendjes weg, bezoeken, ... In het gevarieerde jaarprogramma dat door onze enthousiaste ploeg wordt voorgesteld zit zeker voor elk wat wils!

Onze activiteiten

Fietsen door de bomen

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 26 april 2020 - 10:00
Georganiseerd door

We maken een fietstocht in Limburg met als hoogtepunt de toerischtische attractie "Fietsen door de bomen", waar je als het ware met je fiets tot aan de boomtoppen kan rijden.

Dorpsdag Kapellen

Kermis of feestelijkheid
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 24 mei 2020 - 10:00 tem 18:00
Georganiseerd door

Naar jaarlijkse traditie is er in Kapellen een dorpsdag waar zowel socio-culturele verenigingen als sportclubs hun opwachting maken. Zoals vanouds is er natuurlijk een omkadering met optredens en horeca.

Bezoek aan Bokrijk

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 6 september 2020 - 10:00
Georganiseerd door

We bezoeken het openluchtmuseum Bokrijk met een gids. Na deze rondleiding kan je de rest van de dag vrij rondwandelen in het park met talrijke activiteiten en een speeltuin.

Weekend aan de Rijn

Uitstappen en vakanties
Wanneer vindt de activiteit plaats?
vrijdag 2 oktober 2020 - 12:00 tem zondag 4 oktober 2020 - 15:00
Georganiseerd door

Dit jaar gaat onze weekendtrip naar Rudesheim aan de Rijn in Duitsland. We verblijven in een traditioneel hotel in de binnenstad. Er is een dagvullende agenda gepland.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Goboony

Govaka

Corsendonk Hotels & Clubs

Vlaanderen

Campings in Vlaanderen

DVV verzekeringen

Kompas Camping