Kontich

Op zoek naar een verkwikkende wandeling, een frisse fietstocht, een leuk dagje uit, een weekendje in Vlaanderen of in de Ardennen of in het buitenland ...?

De afdeling Kontich-Waarloos organiseert elke maand gezellige activiteiten voor jong en oud, voor inwoners van Kontich en ook van daarbuiten.

Onze afdeling is in 2023 al 40 jaar jong

Inhoud van deze pagina

Over onze activiteiten

Leste Niefsberichten

Hoe bereik je ons?

Foto’s op deze site

Hoe betaal je ons?

Disclaimer

Over onze activiteiten

Onderaan deze pagina vind je de activiteiten die in de nabije toekomst plaatshebben. De voorbereiding van deze activiteiten is meestal afgerond.

 Door te klikken op “Meer weten” krijg je alle nodige informatie over een activiteit.

Vergeet niet dat gans onderaan we meestal enkele extra foto’s over de activiteit weergeven.

Afgelaste activiteiten worden zowel op de afbeelding bovenaan deze pagina als bij de hoofdafbeelding bij de activiteit duidelijk weergegeven.

 

Vertrek buiten Kontich

Bij een activiteit met een vertrekplaats buiten Kontich, kan je meerijden, soms per fiets, meestal in een wagen (carpoolen) of  mag je zelf, op eigen kracht, naar de vertrekplaats komen.

Het gebeurt soms dat de activiteit op het allerlaatste ogenblik wordt afgelast. Dit kan zelfs bij de bijeenkomst op de carpoolplaats. We willen dit natuurlijk dan ook direct meedelen aan de deelnemers die zich aangemeld hebben.

Wil je meerijden (carpooling), meld dit dan vooraf via gsm van de verantwoordelijken van de activiteit. Je mag dit doen tot 2 uur voor het vertrek. We wachten dan op de aangeduide carpoolplaats

Ga je op eigen kracht naar de vertrekplaats, meld dit dan vooraf via gsm van de verantwoordelijken van de activiteit. Je mag dit doen tot 2 uur voor het vertrek. Geef ons daarbij een gsm-nummer waarop we je kunnen bereiken.

Het is ook mooi dat je, na aangemeld te zijn, zou melden dat je toch niet meedoet met de activiteit.

 

Op de pagina “Wat doen we” vind je onze jaarkalender met alle activiteiten van het jaar.

Leste Niefsberichten

De volgende activiteit van onze Pasar-afdeling is de Afsluitwandeling van 10 december 2023.

Het zal druk zijn op het Stadsplein van Mortsel. Mortsel start met de kerstperiode. Wij dragen Pasar-hesjes om ons gemakkelijk terug te vinden. (geplaatst op 27 november).

 

Vanaf heden moeten deelnemers aan een activiteit buiten Kontich, zich steeds vooraf aanmelden via de gsm van de verantwoordelijke. (geplaatst op 18 oktober).

 

Het laatste toegevoegde fotoboek gaat over het Ontmoetingsfeest van 25 november (geplaatst op 04 december 2023)

 

Op de pagina “Wat doen we” vind je onze jaarkalender met alle activiteiten van het jaar 2023 en van het jaar 2024 (geplaatst op 5 december 2023)

 

 

Hoe bereik je ons?

Je kunt onze bestuursleden steeds mailen. In de rubriek “ons team” vind je een directe link.

 Je kan ons ook mailen op pasarkontich@gmail.com

Foto's op deze site

Tijdens activiteiten maken we foto’s voor deze website. Het kan dus voorkomen dat je op de foto’s afgebeeld wordt. Wil je dat een foto van deze site moet verwijderd worden, contacteer ons en wij verwijderen die foto.

Hoe betaal je voor deelname aan activiteiten.

Voor stortingen van het deelnamebedrag en voorschot gebruik je het banknummer

 BE56 7895 3374 9588

 van Pasar Kontich-Waarloos.

Disclaimer.

Pasar Kontich-Waarloos besteedt een constante zorg en aandacht bij de samenstelling van deze website.

Desondanks kan bepaalde informatie onvolledig of onjuist zijn.

Wijzigingen aan de informatie op deze website kunnen ten allen tijde worden doorgevoerd, zonder voorafgaande kennisgeving.

Pasar Kontich-Waarloos sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei schade, direct of indirect, van welke aard dan ook, die zou voortvloeien uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website en/of de informatie.

Onze activiteiten

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Intersoc

Corsendonk Hotels & Clubs

Vlaanderen

Goboony

Kompas Camping

Campings in Vlaanderen